• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Tanto

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TANTO dedi:
Herkese Selamlar;

Bu GROWTH hormonu hakkında ne düşünüyorsunuz_?
Bu spora başlayalı 5 ay oldu ve bunun etkisinin bayağı iyi olduğunu duydum ama sizlere de bir danışim dedim.Üniversal markasının GH MAX ve GH STACK var hangisini kullanmamı önerirsiniz.Ben incirlikten aldığım için bunlar orjinal eminim. Kreatin ve Glutamin ile kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz.Dediğim gibi başlayalı 5 ay oldu ve iyi geliştiğime inanıyorum zaten görenler hemen farkına varıyor.Kullanırsam da bir kutu falan mı kullanım yada sürekli devam etmem gerekiyor mu birde bunu soracaktım.
Şididen verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

growt u kullanmanı hiç tavsiye etmem hem parana yazık hem vucuduna growt hormonundan insan bir sey bekliyorsa mutlaka altı ay kullanmalı bir unite 90_95 tl civarında altı ayla carparsan gerisini sen düşün ayrıca kemik buyumesini tetikleyebilir buda ellerin ayaklarıun hatta kafan bile buyuyebilir

rus yapımı olanlar cok iyi netice veriyor yalnız 15 sene sonra beyin hucrelerini olduruyor insanı cıldırtıyor deli dana hastalıgının bir benzeri oluyor

eger burada okuduklarından sonra yinede kullanmak istiyorsan birşey yazmaya gerek yok

Slm flexor;
Allah razı olsun ben almayim kardeş, vazgeçtim kullanmaktan da sadece bilgisi kar kaldı.Bu kadar etkilimi yahu bu gerçi hormonları tetikliyor vucudun yapısıyla işleyişiyle oynuyorsun muhakkak bir zararı olacaktır zaten.
Multıvıtamınlerle ilgili bişey söyleyecek misin, önereceğin bir marka var mı_?

Ozan69 dedi:
Arkadasim ilk önce vucudundaki killari kesmeyle basla simdi profesyenel olarak yapmak zor bence bilincli bir antereman ve ne zaman nereye antreman yapacagini
ögrendikten sonra bir seyler olur sana tavsiyem en haftada dört gün trening kendinede biraz baktinmi bilincli yaparsan kendiliginden cikar.

??????

Valla Ozan ben senin ne demek istediğini daha çözmüş değilim hangi konuda konuşuyorsun ben anlamadım....
Başka yeri okuyup cevabını buraya mı yazdın yoksa :lol:

hardtraining dedi:
kendiliğinden çıkar ne demek ya :lol: bence tavsiyede bulunmadan önce.. cümle kurmayı öğrenmenlazım ozan arkadaşım ;)

Seninde mesaj yazmadan önce kuralları okuman lazım ;)

Arkadaşlar; Uygunsuz dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınalım.

Burda birbirimizi kırmak için değil bilgi birikimlerimizi paylaşmaktır.Belli ki Ozan arkadaşımız bir yanlışlık yapmış,olabilir herkes yanlışlık yapabilir strese,kalp kırmaya hiç gerek yok.

Ben hala şu multı vıtamın olayını çözemedim arkadaşlar. :(

tanto multi vitamin için supradyn veya megadyn de iş görür yabancı markalarla aralarında değer bakımından pek bir fark yok mega ve suprada zaten vitamin kombinasyonudur birini seç ve kullan günde sadece 1 tane ve eğer kramp vs problemin varsa idman sırasında veya sorasında bunun içinde magnesium

HSD Üsatad,

2 sinden birini kullanacaktım fakat değerleri çok az geldi bana o yüzden daha etkili bişey düşünmüştüm.Daha fazlasına gerek yok bunlar senin için yeterli olur diyorsan kullanmaya başlarım.

evet bunlar yeterli olur zaten doktorlarda vitamin dahi olsa uzun süre kullanılmamasını tavsiye ediyorlar ve tabi aç karnına alacaksın bunuda biliyorsundur umarım gidipte ithal bi mal alıp paranı çarçur etmene gerek yok ama illada ithal olsun diyorsan bu multivitamin işini hakkıyla yapan bir firmada solgar dır bu ürün gerek mineraller gerekse vitamin değerleri iyi ve gerçektir üstelik tüm eczanelerde mevcut

Arkadaşlar Mrb,

Ben yaklaşık 1 aydır 60-70 gr pekmezi 500 ml su ile karıştırarak antrenman esnasında içiyorum ve gayet iyi geldiğini hissediyorum, yani antrenmanda veya bitiminde halsizlik ve yorgunluk çekmiyorum.Aksine çok dinç hissediyorum.Şunu da bilmenizi isterim antrenmanların sonuna kadar hakkını veriyorum.Bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?? ve sizler bişey içiyor musunuz_?

Spor salonunda beni gören arkadaşlar da başladılar içmeye hemen hemen herkesin elinde görmeye başladım.Sizin bildiğiniz bir zararı yada yararı varsa söylerseniz bizde öğrenmiş oluruz.Ona göre millete iyi mi yoksa kötü mü örnek olduğumu bilmek isterim. :oops:

Gereksiz mesajlar silinmistir

Ozan ve Hardtraining, Birakin satasmayi! Bir sorununuz var ise özelden yazisin, sanirim kimse sizin satasmalari okumak istemiyor!

Çok teşekkür ederim DESPO,

Arkadaşların bunu kendilerinin anlamamasına gerçekten çok üzüldüm.

Evet arkadaşlar sizlerinde fikirlerini bekliyorum...

TANTO dedi:
Arkadaşlar Mrb,

Ben yaklaşık 1 aydır 60-70 gr pekmezi 500 ml su ile karıştırarak antrenman esnasında içiyorum ve gayet iyi geldiğini hissediyorum, yani antrenmanda veya bitiminde halsizlik ve yorgunluk çekmiyorum.Aksine çok dinç hissediyorum.Şunu da bilmenizi isterim antrenmanların sonuna kadar hakkını veriyorum.Bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?? ve sizler bişey içiyor musunuz_?

Spor salonunda beni gören arkadaşlar da başladılar içmeye hemen hemen herkesin elinde görmeye başladım.Sizin bildiğiniz bir zararı yada yararı varsa söylerseniz bizde öğrenmiş oluruz.Ona göre millete iyi mi yoksa kötü mü örnek olduğumu bilmek isterim. :oops:
bir çok profesyonel idman surasında su haricinde birşey içmez ve belirteylim yemezde çünkü mide besinleri öğütmek sindirmek için vücuttaki çeşitli asit ve sıvıları kullanır buna kanda dahildir vücuttaki kanın bir bölümü mide etrafında sindirimdeki görevini yerine getirmek üzere toplanır ama su için aynı şey geçerli değil isman sırasında kaslar ençok oksijen ve kana ihtiyaç duyarlar bu yüzden sedece su için ve bırakın kan kaslarınıza gitsin oksijen vs taşısın ve pekmezli sıvıyı idmandan 50 dk önce veya hemen sorada alabilirsin ama idmanda sadece su bu benim görüşüm tanto diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum yazarlarsa sevinirim

Çok Teşekkür ederim üstad;

Bakalım diyer arkadaşların fikirleri hangi yönde, fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

hsd nin dediklerine katılıyorum,idman sırasında boyle bir icecek kullanımı kanı kısmende olsa mideye cekecektir..idman sırasında içilebilecek içecekler su ve izotonik çözeltilerdir(powerade,isostar vs.)bu izotonik iceceklerin kana karısımı 4-5 dakıkayı gecmiyecegi için sindirimi sırasında vücudu cok meşgul etmez...yapmış oldugun karışımı antremandan hemen sonra içmende aynı faydayı gösterecektir..

Fikirleriniz için çok teşekküürler,

Benim hemen gidip salondaki arkadaşları uyarmam lazım çünkü hepsi antrenman esnasında benim içtiğimi görünce kendileride içmeye başladılar. :)

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 6 aydır bu sporu yapıyorum ve düzenli olarak 2 ay da bir hareketlerimi değiştiriyorum.Yalnız vücudumun bütün bölümlerinde bayağı bir gelişme katettim fakat göğüste o kadar başarılı olamadım.Yani anlayacağınız göğüsten hiç hoşnut değilim ve bu bende yavaş yavaş bir sorun olmaya başladı hareketleri nizami ve doğru yaptığımdan da adım gibi eminim.Şimdi sizden isteğim son 2 ayda aşağıda yaptığım hareketleri ve set adetlerinini yazıyorum ve tekrar hareket değişimi yapacam bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca söylemek isterim göğüsümün arası biraz açık o yüzden CABLE CROSSOVER yapmaya yeni başladım şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

BENCH PRESS 4*10-8-8-6 KİLO=60-70-80-90
INCLINE BENCH PRESS 4*10-8-8-6 KİLO=40-50-60-70
DUMBELL FLYESS 4*10-8-8-6 KİLO=12-13-15-22
DİPS 4*10-8-8-6 KİLO=87 ( KENDİ VÜCUT AĞIRLIĞIM )

TANTO dedi:
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 6 aydır bu sporu yapıyorum ve düzenli olarak 2 ay da bir hareketlerimi değiştiriyorum.Yalnız vücudumun bütün bölümlerinde bayağı bir gelişme katettim fakat göğüste o kadar başarılı olamadım.Yani anlayacağınız göğüsten hiç hoşnut değilim ve bu bende yavaş yavaş bir sorun olmaya başladı hareketleri nizami ve doğru yaptığımdan da adım gibi eminim.Şimdi sizden isteğim son 2 ayda aşağıda yaptığım hareketleri ve set adetlerinini yazıyorum ve tekrar hareket değişimi yapacam bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca söylemek isterim göğüsümün arası biraz açık o yüzden CABLE CROSSOVER yapmaya yeni başladım şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

BENCH PRESS 4*10-8-8-6 KİLO=60-70-80-90
INCLINE BENCH PRESS 4*10-8-8-6 KİLO=40-50-60-70
DUMBELL FLYESS 4*10-8-8-6 KİLO=12-13-15-22
DİPS 4*10-8-8-6 KİLO=87 ( KENDİ VÜCUT AĞIRLIĞIM )

evet dostum bu çalışmanla alakalı değil diye tahmin ediyorum ve senin gibi birçok bb yapan insanda bu mevcut tamamen anatomik birşey kolların gelişmesi iyidir ama buna nazaran göğüsler geride kalmaktadır veya tam tersi olabilir göğüste haraketleri 3 indir kütle yapmak istiyorsan ağır gir ve az tekrar gir mesela göğüs 1.set-80 bunu 3x8

2.set 90 kg ile 3x8

3.set 100 3x6 yada maxsimum kaldırabildiğin ağırlık yani 7 ci kereyi kaldıramayacağın bir ağırlık olmalı ve zirvede kasma metodunu uygula bencte mesela barı yukarı kaldırırken göğüs kaslarınıda elinden geldiği kadar sıkmalı kasmalısın bunu diğer adalelerdede uygulaya bilirsin ve ünlü bobycilerin resimleri var sitede onlara bir bak göğüsleri geride olan nekadar çok sayıda body ci var kendi gözlerinle gör diğer adale gruplarına göre çok geride ve küçük göğüslü bb ci göreceksin
göğüslerdeki açıklık için cable croosver+pullower buda göğüsleri alttan toparlamana yardımcı olacaktır tabiri caizse kesme yapacaktır dene bakalım ve maximum 2 ayda bir program yinelemen de çok güzel bu şekilde devam et saygılar hsd

Üstad verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim harfiyen uygulamaya başlayacağım kararlıyım ve bunun önüne de geçeceğimden eminim.Verdiğin tüyolarda çok süper saol...

Back
Yukarı