Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
TANTO dedi:Bu L-CARNITIN olayına şimdiden başlayımmi yoksa yaza daha çok var daha sonra mı düşüneyim ne dersin?
evet dostum son konuştuğumuzdan buyana kilo almışsın bunun yağ olarak olmamasıda iyi haber demekki gelişimin süper evet l-carnitine alabilirsin ama hakkınıda ver yani kullanmaya başladığında cardioyada başlamalısın yağ yakmak için ve mide istiyorsan sınısısz çalışmalısın bu dönemde evet iyi olur o zaman saygılar hsdTANTO dedi:Üstad Mrb,
78 kilo dan 87 kilo oldum şu anda kilom bu fakat, vücudumdaki yağ miktarı da azaldı benim tam olarak istediğim iyi bir dietle beraber L-CARNITIN i şimdi kullanmaya başlayımmı daha sonra geç kalmayayım ( YAZ İÇİN ) tek amacım karın kaslarımın parçalı olması yoksa vücüdun estetik yapısı tamamen kayboluyor, en azından bana öyle geliyor.
TANTO dedi:Tamam üstad yeni bir başlık açıp soracaklarımı orada sordum ilgin için çok teşekkürler.Biliyorsun senin fikirlerinde benim için önemli, senin önerilerini de bekliyorum.![]()
Pump Forever dedi:Bu arada vucut yaza dogru biraz daha gelistiginde, bi epilasyon-agda yaptır.. sende yumaksın bi nevi..![]()
TANTO dedi:Pump Forever dedi:Bu arada vucut yaza dogru biraz daha gelistiginde, bi epilasyon-agda yaptır.. sende yumaksın bi nevi..![]()
ya hiç sorma şu kıl olayını felaket kıcık kapıyorum.Tüy dökücü krem kullanırdım eskiden geçen yaz alerji yaptı bir daha kullanamadım, Jiletle alim dedim bu seferde isilik sivilce karışımı birşeyler çıktı vücutta 3 ay geçmedi şimdide bir makine alıp sıfır numarayla almayı düşünüyorum bakalım ne olacak.Aslında lazer en iyiside bilmiyorum kesin çözüm olduğundan ilerde pişmanlık yaşamayalım :?