Tanımlanamayan aparat?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şu bar ve dumbbelllarda kullanılan ağırlık plakalarını normalde vida gibi sıkıştırdığımız aparat değilde onun yerine daha pratik sıkıp hemen bıraktığınızda oturan aparatlar var her seferinde lambır lambır sonuna kadar çevirmekten kurtarıyor.Onun adının ne olduğunu yada nerden bulabileceğimi bilen varsa Allah rızası için yardım etsin bi ton yere sordum kimsede yok.

Evet sıkmalı sıkıp açıyosun ağırlığın yanına koyup bırakıyosun... Adı nedir adını bilsem internetten bakıcam

Eyw resim doğru olay buda arat arat bulamadım artık sanayiye gidip elimde resimle birine anlatıcam custom yaptırcaz herhalde meretin adıda belli değilki yay yazsan çıkmıyor googleda yinede çok teşekkürler aradığın için.

Çıkmıyo bi türlü yahu neyse umarım internette yada izmir civarı nerde satıldığını bilen birisi denk gelir..

pasific izmir şirketi. bence mağzalarında herşeyi bulursun. sitelerinde yaylı dambıl var , yay da satabilirler.

pasific sports: 232 441 45 35

TDK ya sormak lazım aslında.CD için teker,cdplayer için tekerçalar dedikleri için buna derler merak ediyorum. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı