Tam Buğday Ekmeği

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve seyhane tarafından 5 Ekim 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. seyhane
    Offline

    seyhane Üye

    Katılım:
    8 Aralık 2012
    Mesajlar:
    98
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    8
    Merhaba,

    Hızlı tüketilmesi ve karbonhidrat bakımından tam buğday ekmeğinin değerlerini iyi buluyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tüketilmelimidir ?
     
  2. Bodyyci
    Offline

    Bodyyci Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Ekmegı tamamen kestım.çorba içerken ekmek çok tazeyse belkı kucuk bı parca
     
  3. nockeee
    Offline

    nockeee Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    91
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    18
    Tam tahilli ekmeklerden veya besinlerden bahsediyorsaniz, daha hizli sindirilmiyorlar aksine lif fazlasindan dolayi daha yavas sindiriliyorlar. Bu bakimindan sindirim sirasinda daha cok enerji harcaniyor ve daha uzun sure tokluk hissi veriyorlar. Karbonhidratlari tam tahilli gidalardan almak her zaman daha faydali.
     

Sayfayı Paylaş