Konu çok fazla dallanıp budaklanmış. burdaki arkadaşlar amatör veya profosyonel vg ciler.
Benim Tesbit ve Araştırmalarım
1-Bir çok bilim adamı kendi ülkelerinde savundukları beslenme biçiminde Örn: et tüketimini çok zararlı olarak gösterir. ülkemizde'de bu böyle. Yapılan araştırmalar sonucu insanların pahallı yiyecek tüketiminden uzaklaştırmak ne yazıkki ülke politikası olduğu ortaya çıkmıştır.
2-Vg. ye ilk başlayanların nerdeyse %75 i kilo alamayan kişiler ve bu insanlar ilk etapda sabah sabah 10 adet yumurta akını hüp diye yutacak kadar iştahlı değildir. iştah artışı zamanla oluşacaktır bu seferde 2. problem ortaya çıkar bu problem ise bu kişilerdeki sindirim bozukluğu yani vucut. yediği yiyeceklerdeki karbonhidrad protein vs gibi besin öğelerininden yeterince faydalanamaz vucut enzimleyemez(konuyu açan heldic tahıılarla ilgili zayıf ve sindirim bozukluğu rahatsızlıkları olan insanlarda faydasının az olacağı yönünde konuya deyinseymiş daha anlaşılır olurdu.) bir sebebte yenilen yemeğin ağızda iyice çiğnenmeden yutulmasıdır.
3-Sonuç olarak tahıl tüketiminin yoğunluklarından biride ekonomik sebeler. tahıllar ana besin maddesi olarak değil yardımcı besin maddesi olarak düşünülmeli bol miktarda sebze süt ürünlerinden yoğurt ve olmazsa olmazı Hem sulu yemeklerde hemde haşlanmış vaziyette et tüketilmeli. eğer öğünlerizi zayıf arkadaşlar için söylüyorum tahıllarla geçiştirir ve diğer besinlerden vucudunuzu mahrum bırakırsanız. Sindirim bozukluğu gibi sağlık nedenlerinden vucudunuza gereken enerjiyi teymin etmeniz zorlaşır saygılarımla.
Son düzenleme: 22 Mayıs 2012
hasanateş ve Azi bunu beğendi.