T-Shirt Baskısı - Çalışmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bunu Amerika'lı bir siteden almıştım sahibi görürse kızabilir ama güzel logo :)

t-shirt baskisi

bence asagidaki t-shirt' deki logo hem basit, yani yapılması kolay, hem şık hemde siyah üzerine sarı uzaktan çok etkileyici duruyor. yaptırmak istiyorsanız bence bu logo çok iyi. altına istediginiz yazı da olabilir.

merhaba arkadaşlar, bu t-shirt vb. giysileri kendim yaptırmaya çalıştım. öncelikle kumaşçıya gidip gelişi güzel kumaşlar alıp penyeciye tarif ederek yaptırdım ama sonuç tam istediğim gibi olmadı. ondan sonra uzun askılı atlet tarzında birşeyler yaptırmaya çalıştım. internetten indirdiğim resimleri götürüp tarif ettim fakat sen ne kadar anlatırsan anlat karşıdakinin algılama gücü ile alakalı bir şekilde atletler de istediğim gibi olmadı. en sonunda salondan bir arkadaş bana yırtık pırtık bir tshit hediye etti onu penyeciye birebir kopya yap dedikten sonra birşeyler ortaya çıktı. ama ne yaparsam yapayım, kumaşının aynısını bulduğum halde ( çift iplikli şardonsuz kumaş ) istediğim tarzı yakalayamadım. en sonunda arkadaşlar ebay.at sitesine girdim ve oradan sipariş verdim. ve gelen ürünler harika idi. neyse hem sizlerin zor durumda kalmasını engellemek için bunları anlatıyorum, hem de ne yaptıracaksanız önce prototipine bakın iyice tarif edin. aksi halde karşıdaki anlamııyor.

bunlarda benden olsun sıtedım bıraz calıntı oldu ama arkadasın logoyu t,sirt uzerıne basktım :D
166718copyrv0.jpg

ullicokpyqk5.jpg

ullicopydg3.jpg

Bence başka yerden almak yerine kendi logomuzu dizayn etmeliyiz :roll:

bencede sarc4stic
ayricalikli olmaliyiz her zamanki gibi

ts126.jpg

tshirt.jpg

bodyforumtr.png

sarc4stic dedi:
Bence başka yerden almak yerine kendi logomuzu dizayn etmeliyiz :roll:

Bencede sar4stic, ronnie nin t-shirt ü çok hoşuma gitti, o logo önde, arkaya, etiketin olduğu yerlere bodyforumtr.com diye basılsa bence süper olur..

sarcastic ortadaki tasarım 10 numara gerçekten çok güzel ama öne veya arkaya tam domain adının yazılması daha uygun olur bence .şahsen bu tip bir tişörtün fiyatının ne kadara çıkacağını bilemiyorum ama desen olarak çok güzel olduğu için 2 tane alırım.

sarc ilk 2 gayet güzel özelliklede 1. logonun t-shirte basılabilecek büyüklükte orjinal boyutunu yayınlarsan ben kendi t-shirtüme basmayı düşünüyorum..

buarada izzetin yayınladığı da gayet güzel..sadece orjinalini bulmak lazım..

Anladığım kadarıyla t-shirt üzerinde bir süre çalışılmış ama tam bir sonuca ulaşılamamış. T-shirt'in önüne logo arkasına da forum adresi ve ünlü bir vücut geliştirmeci koysak ne dersiniz?
Toplu bir şekilde baskı yapılamıyorsa, bu tür örnekleri siteye yükleriz, isteyen dosyayı indirip bir yerde bastırabilir.

Eklentiler

• t-shirt enunlu.jpg
    t-shirt enunlu.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 447
  • t-shirt arnold.jpg
    t-shirt arnold.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 423
Anladığım kadarıyla t-shirt üzerinde bir süre çalışılmış ama tam bir sonuca ulaşılamamış. T-shirt'in önüne logo arkasına da forum adresi ve ünlü bir vücut geliştirmeci koysak ne dersiniz?
Toplu bir şekilde baskı yapılamıyorsa, bu tür örnekleri siteye yükleriz, isteyen dosyayı indirip bir yerde bastırabilir.
Deku
Güzel çalısma yapmışsın,
Aslında çok iyi fikir önceki yazılarda da güzel logolar var gerçekten
bu konuyu tekrardan canlandırman güzel olmus.
t-şortler nerede bastırılıyor,
Benim burada beğendiğim logolar oldu mesela ben nasıl bastırabilirim bunu nerede bastırabilirim.

yaptığın örneğin bi yerinde bodyforumtr yazsa iyi olmaz mıydı ;)

Back
Yukarı