Sylvester Stallone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deku
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ölümsüzler arasına adını yazdıran bir yıldız...kuşkusuz son kuşak nesilde onu hatırlayacak ve en aşağı 80 sene daha insanlık hafızasındaki yerini koruyacak...fiziğine gelince get carter daki haliyle türkiyede hala yarışma kazanır sly,kolay değil o vücüda sahip olmak...

Ya ben onu her ne kadar tanımasamda gercek hayatta tanıdıgım bazı kısılerden bıle daha cok sevıyorum. Benı bu spora baslatan, basladıktan sonra devam etmemı saglayan ve etkı eden tek kısı odur. Rocky nın tum serısı var bılgısayarımda 2 haftada 1 tum serıyı bıtırıyorum sonra gene ızlıyorum.

Telefonumda tum sarkıları var. Keske yaslanmasaydı keske sımdı 30lu yaslarında olsaydı:( Vefat ederse en cok uzulenlerden olacagım kesin. Yasamını, hayatını bılemem ama fılmlere gore yorumluyorum muthıs bır sahsıyet. Fılmlerının hepsı ornek alınacak.

62 yaşında bende böyle olmak istyorum :) ama bicepslerde daha iddalıyım ve döğmelerde daha farklı tercihlerim olur sanıyorum.. stallone gerçek bir ilham kaynağı ve iniş çıkışları olan bir aktör olarak gerçekten rocky ve rambo serileri tartışmasız filmler.. body konusunda beni gazladımı bilmem ama önceleri yaptığım koşularda olsun yada box idmanlarında, gerçekten çok büyük bir ilham kaynağı olmuştur.. bende bu çirkin adama nedensiz yada nedenli çok fazla sempati duyuyorum, forumda yazmadan geçmek istemdim..

bu yasinda bile genclere tas cikartiyor vallahi bravo!.. benimde idolüm olmuştur kendisi... hele şu halini gordukten sonra kendisine olan hayranlığım 1 kat daha arttı..

En iyi filmleri arasında tango ve cash unutulmuş yalnız. Benim rocky ve rambo serilerinden sonra en sevdiğim filmidir.

bence o döwmeleri önceki msjlarda bahsettigimiz damarları kapamak icin yaptırmıs olabılır cunku fazla renkli we buyukler bu sayede o sag taraftakı damarları goremıyoruz amacıda bu bence...

dövmeler bencede damarlar için çekildi.damarlar olduğunda vücudu açıkçası itici geliyordu yaşlı olduğu belli oluyordu şimdi bakıyorum da 62 değilde 40 larında gibi geliyor.

Yeni çektiği filmin kadrosu çok fena: Jet Li, Dolph Lundgren( Ivan Drago!), Jason Statham, Mickey Rourke, Bruce Willis ve ARNOLD !

Arkadaslar o dövmeler damarları kapatmak için yapılmış diyorsunuz da.. Ya dövmeleri kapatmak için fondoten vs şeyler kullanıldıysa ve özellikle çıkartıldıysa? Gerçi ne zaman yaptırdığını bilmiyorum dövmeleri ama sylvester a toz konduramıyorum işte.. kendimi kandırıyorum belkide :) Sylvester'in vucununun estetikliğinin 4te birine bile sahip değilim belkide şu yaşımda.. saygı duyuyorum. Allah uzun ömürler versin.

Back
Yukarı