arkadaşlar bugünden itibaren yeni bir bölüm açiliyor forumumuz da ''supplement arşivi'' bu bölümde kullandıginiz ürünlere oy verebileceksiniz ve bu verdiginiz oylar kullanmayan üylere işik tutacak.şimdilik sadece oy verebileceginiz bu bölüme ilerde sizlerden gelen tepkilere mesaj yazilimi açilabilir. ------------------------------------------------------------------------------------ EDIT DESPO: Despo ( benim) tarafindan bir yanlislik oldu ve sadece Modlar oylama yapabildiginin farkina ancak simdi vardim kimse ses fln cikarmadi ama simdi kullandiginiz urunlere lüften oy verin! ÖZÜR SAYDAM /DESPO
Saydamin bu arsivde COOK emegi var arkadaslar, isini birakti saatlerce arsivi hazirladi. öyle 1-2 saatlik is degil! bu arsivi hazirlamak! Saydamin sayesinde artik kimseye sormiyacaksiniz, girip bakacaksiniz hangi urunler iyi oldugunu. Emegine saglik saydam ,uper Lütfen denemediginiz urune oy vermeyin. HAYIRLI UGURLU OLSUN :!: EDIT: Sike nedeniyle sadece üyeler oylama yapabilir onun icin giris gerekli :!:
foruma yeni bir soluk kazandirabildiysem ne mutlu bana.inşallah amacina ulaşir...asil ben herkese tesekkür ederim
Benim buyuk bir hatam oldu. Sadece modlarin oylama imkani oldugunu ancak simdi farkina vardim. Simdi herkez yorum yazabilir ve oylama yapabilir! sadece basligin oldugu urun hakkinda yorum yapabilirsiniz. lütfen buna uyun. Ayrica eksik olan urunler oldugunu gorurseniz lütfen görevlilerden birine özel mesaj atin.
türkiye'nin en iyisi sizlersiniz evet bence hakikaten öyle ; diğer vücut geliştirme forum sitelerini hepsini gezdim nerdeyse ama içerik- bilgi - tavır - üyeler açısından Türkiye'nin en iyi bodybuilding forum website'ı bence... no#1 !