stewartt yağ yakım günlüğü

Merhabalar,
Bugün tartılma günümdü yeni kilom 73,6. Programımda ufak bir değişikliğe gideceğim çünkü vücudum artık direnç göstermeye başladı.Sporumu beslenmemi kalori açığımı herşeyimi eksiksiz yapıyorum ve gitgide daha az yağ yakıyorum.Vücudu 1 haftalığına şaşırtıcam bakalım neler değişecek.

Antreman nasıl olucak?
*Hergün cardio olmycak 2 günde 1 interval cardio yapıcam.Cardiom önceden 45dk-1 saat sürerdi.Şimdi 35-40 dk sürecek.Önce ısınıp depar atıcam 3 dk yürüyüş yine depar böyle böyle zamanımı doldurucam
*Body yine eskisi gibi olucak cardionun olmadığı gün body yapıcam.Artık ağırlıklar yetmiyor yeni set alıcam ramazanda
*Dinlenme süreleri de şöyle olucak 1gün body+1 gün cardio+off
*Özellikle değinmek istediğim birşey var ayak bileklerimde ağrı meydana geliyor cardio sırasında ve günboyu devam ediyor,nedenini çözememekle birlikte daha az yüklenmeye karar verdim

Beslenme nasıl olucak?
*Beslenmem yine aynı şekilde protein ağırlıklı devam edicek.Arada karbonhidrat yüklemesi yapıcam falan normal sağlıklı bir şekilde yağ yakımına yönelik olucak.

Supplement kullanımı?
*İşte olay burda kopucak.Normalde 2 stix kullanılması gerekirken ben hep 1 stix kullandım.Çünkü kahvaltıdan önce içmek gerekiyo ve benim midem de hassas olduğu için sadece günde 1stix kullandım.Şimdi ise stix sayısını günde 2 ye çıkarıcam.Zaten 10 stix kaldı 5 günde bitsin ramazanda oruç tutacağım için hydroxycut a gerek kalmıycak.

Bugün ne yedim?(Dün)

Dün halı taşıdım 17 tane 3.kata ve arkadaşımın evini komple taşıdık o yüzden beslenmem biraz kaydı ama böyle durumlarda asıl nasıl beslendiğiniz önemli yani hergün birbirine benzemiyor ki insanın ona örnek olması açısından yazıyorum

Sabah(11:30)

*3 tam yumurta
*1tam patatesli yumurta
*150gr beyaz peynir
*5-6 zeytin
*3dilim çavdar ekmeği
*Zeytinyağlı salata
*Şekersiz Çay

Akşam(16:30)

*Tereyağlı 3 tam yumurta
*1porsiyon beyaz peynir
*1.5 tabak domatesli makarna
*1 dilim çavdar ekmeği

Gece(01.00)
*1 bardak süt
*2 kuru kayısı
*1 avuç karışık kuruyemiş

Evet arkadaşlar pazartesi ölçü günüm biliyorsunuz.Bundan sonra sadece pazartesileri beslenme programımı ve ölçü alımlarımı yapacağım.

Bel:90cm
Kilo:72.3

Dün p90x e başlamış bulunmaktayım,aslında bugün başlıycaktım ama Ramazan malum ve vücut daha alışmadan göğüs&sırt ağır olur dedim ,iyi ki de öyle yapmışım bugün plyometric te bile 34dk yapıp bıraktım,vücut ağladı resmen.İftarda nasıl yediysem şu saate kadar hala deli gibi tokum o yüzden zıplama hareketlerinde dalağım şişti hep ve zevk alamadığım için bıraktım.Yarın shoulder and arms &ab ripper x var.Güzel bir iftar yapıcam,fazla abanmadan gerekeni alıp 2.5-3 saate de programa başlıycam.P90x zaten zor bir program ve ramazana denk getirmiş olmam sebebiyle zorluğunu 2 kat yaşıyorum ama olduğu kadar artık napalım boş boş kahvede oturmaktan iyidir dimi:)

Bu arada neler yediğimi de yazayım bu akşam,fil abbas gibi gömüldüm resmen ya:S

*1adet büyük boy hurma(orta boy hurmalardan 3 kat büyük)
*1kase sebze çorbası
*1 büyük dilim tam buğday ekmeği(Trabzon ekmeklerinin ortası büyüklüğünde)
*1porsiyon bulgur pilavı

30dk ara

*300-350gr fırın biftek
*Çok az bulgur pilavı
*Tam yağlı ayran

Plyometric idmanından sonra da çikolatalı süt.

Şimdi de sahur yapıcam ama ekmeğe abanmıycam bu sefer.Ekmeği kesmiştim ne güzel ama karbonhidrat kaynağı olduğu için vazgeçemiyorum yoksa asla ağzıma koymam.

Bugün Yoga X vardı.1 saat yapıp kapadım,ramazandan dolayı çok yüklenmek istemiyorum zaten geri kalan 11 ay baya bi yüklenicem.Kaslar hem dinlenmiş olsun hem de hamlamasın diye hafif yapıyorum sporumu.Beslenmeme biraz karbonhidrat yönünden zengin gıdalarla devam ediyorum.Ramazanda zaten kilo kaybı gibi bir beklentim yok,almayayım yeter:D

Bugün P90x e başlayalı tam bir hafta oluyor.Program gerçekten müthiş ve acayip zor bir yanı yok.Ben şahsen zevk alarak uyguluyorum.En sevdiğim yanı ise taşınabilir olması.Bazen arkadaşımda kalıyorum,alıyorum pc mi veya harddiskimi 1 saat sporumu yapıp duşumu alıp muhabbetime devam ediyorum:)

Bugün aynı zamanda ölçü günüm,bakalım neler değişmiş

*Kilo:71,6 ya indi 700gr kadar vermişim.Aslında bu kadar bile beklemiyordum çünkü "eat like a monster"ı yaşıyorum tam olarak.Oruç tuttuğum için diyetime pek sadık kalamıyorum malesef.
*Bel ölçümü almadım henüz ve aydan aya almayı düşünüyorum.

Bu arada supplement olarak Muscletech Amino Fx aldım bakalım ilerleyen günlerde görüşlerimi paylaşırım.

Evet arkadaşlar bugün p90x in 15.günü ve yeni ölçülerimi yazıyorum

P90x -İLK GÜN-08/07/2013- 74,3KG BEL:90CM
-15.GÜN-23/07/2013-71,7 BEL:90CM

Bu hafta diyetime pek sadık kalamadım ve biraz da hareketsiz kaldığım için kilo veremedim fakat kas kütlemde bir artış olduğunu hissediyorum.Barfiks ve şınavda tekrar sayılarım arttı ve gündüz oruçu olduğum için ölçümü gece alıyorum o yüzden de farkedebilir bu hafta malesef hiç kilo veremedim.Ama bugünden itibaren diyetimi biraz daha düzgün uygulayacağım protein alımımı arttırıcam ve suplement olarak muscletech amino fx ile destekliycem.Karbonhidrat alımımı da çok az kısıp hareketimi fazlalaştırdığım zaman en azından az da olsa kilo kaybederim.Ramazanda kilo almasam yeter zaten fazla da vermeme gerek yok ,11 ay düzenli yapıcam nasıl olsa o yüzden de çok kasmıyorum hani ;)

Dipnot:Belim aslında incelmesine rağmen fotolarda gördüğünüz üzere sarkık.Bu yüzden tam ölçüsü 90cm değil aslında.Sarkık toparlansa en azından 5-6 cm inceleceğine eminim o yüzden artık bel ölçümü almayacağım.2 yıl içinde toparlandığı zaman yazarım artık.

Hepinize sağlıklı günler dilerim.Haftaya yeni ölçülerim nasıl olucak bakalım;)

Dün ölçüm günümdü fakat evde olmadığım için tartılma fırsatım olmadı.Bugün de evde değildim şimdi tartılayım dedim 71.0 kg a inmişim.Kilo vermem neredeyse durdu fakat oruç tuttuğum için iftarla sahurda ister istemez gömülüyorum.Artı p90x den dolayı barfiks şınav squat sayıları gitgide artıyor yani vücut sanki biraz daha kas kazandı gibi.Evimizdeki tartılar sadece kiloyu gösteriyor belki de yağ yakıp kas kazandım ama bilemiyorum o kadar.Hedeflediğim kiloyu 65 e çekmeyi düşünüyordum artık ramazandan sonra sabah koşuları vs ile 1-2 ayda ulaşırım hedefime 5kg nedir ki ya 32kg yakmışım ben :D Sakın yanlış anlamayın arkadaşlar sadece kendimi motive ediyorum yoksa kimseyi küçümsediğim falan yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:16 ----------

25 Mayısta başlamış olduğum diyetimden bu yana kas kaybı yaşamadan 7.8kg kaybettim.Kasım gibi bulk a girmek istiyorum.Kasıma kadar inceden yağ yakmaya ve mevcut kütleyi korumaya devam ; )

karnını içine çekmeden foto çeksen daha anlasılır olur. bir de kasmadan bir tane de foto koy ön ve yan profilden.
Bu arada baya ilerleme katetmişsin tebrikler

Arkadaşlar p90x i ufak tefek aksaklıklar olsa da bitirmeyi başardım,Allah herkese nasip etsin inşallah.Ve salona da başladım 1 haftadır bulktayım :) Yeni fotoğraflar yolda ancak önce 5aylık definisyonun bi kritiğini yapalım.

Verilen kilo:9
Kol 3cm kayıp
Omuz 2cm kayıp
Göğüs 1cm kayıp
Bel 8cm kayıp
*Geçen yıl bulktayken son set girdiğim kilolara ilk haftadan girmemi de p90x e bağlıyorum ve kendimi de tebrik ediyorum.Definisyon süreci başarı ile tamamlandı.
Antreman programımı buradan takip edebilirsiniz:Stewartt Antreman Programı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

2.5 aydir bulktayim arkadaslar.tabi yaglanmak kacinilmaz olsa da 1ay daha bulk yapip 3ay p90x yapmayi dusunuyorum cunku mayis ta askere gidicem.define olup gitmek daha iyi.yani bu fotolara soyle diyebiliriz p90x+2.5ay bulk.1ay sonra sık sık yazicam bu gunlugume.buyrun
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1388275521909.jpg
    uploadfromtaptalk1388275521909.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 500
  • uploadfromtaptalk1388275540205.jpg
    uploadfromtaptalk1388275540205.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 471
Usta sen günlük 45 dakika bisiklet + 15 dakika koşuyu bırakma ;)
Antremanada devam et emin ol o yağ yakıcıdan fazla yakarsın.

Bugün bulktaki son günümdü arkadaşlar.Yarın dinlenicem pazartesi p90x e başlıyorum kısmetse.Bulk baya yaradı bana ama p90x le kuruyacağım inşallah vücut tipim gereği çabuk yağlanan yapıya sahibim.Beslenme +Antreman+Dinlenme+Supplement full programımı paylaşıcam,yeni olan arkadaşlar faydalanabilirler.Before&After da koyucam bu sefer

Definisyon bitti sayılır.Askerlik var malum askerde de kasları koruyabildiğim kadar koruyacağım.Definisyon döneminde çektiğim birkaç foto.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1397598099348.jpg
    uploadfromtaptalk1397598099348.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 453
  • uploadfromtaptalk1397598120114.jpg
    uploadfromtaptalk1397598120114.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 437
  • uploadfromtaptalk1397598139487.jpg
    uploadfromtaptalk1397598139487.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 445
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi