stewartt supplement günlüğü

stewartt

Üye
Yaklaşık 5aylık bulk programımla birlikte kullanacağım supplementlarım sürekli güncellenicek ve sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Vücut tipi:Endomorf
Kilo:73,0
Bel:89cm
Göğüs:103cm
Pazu:35,5cm
Omuz:116cm

Body Günleri

Antremandan Önce:Dymatize Elite Protein 1porsiyon (24gr protein)+Universal Creatine(5gr)
Antreman Sonrası:Dymatize Elite Protein 1porsiyon+5gr Gaspari Nutrition Glutamine+Universal Creatine (5gr) %100 Katkısız elma suyu ile birlikte
Gece Yatmadan Önce :5Gr Gaspari Nutrition Glutamine

Off Günler

5gr Universal Creatine (Öğle yemeği ile birlikte)
17:00(ara öğünde) 1 porsiyon Dymatize Elite Protein+Gaspari Nutrition Glutamine(5gr)
Gece yatmadan önce:400ml Yarım yağlı süt+Dymatize Elite Protein+5gr Gaspari Nutrition Glutamine

Hertürlü eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum,diğer konularım için buyrun:

stewartt Yağ Yakım Günlüğü İçin Buyrun:stewartt yağ yakım günlüğü | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
stewartt Antreman Günlüğü İçin Buyrun:Stewartt Antreman Programı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
stewartt Beslenme Günlüğü İçin Buyrun:stewartt bulking up..!! | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Dün Göğüs+Pazu antremanı vardı supplement kombinasyonuna BCAA yı da eklemiş bulunmaktayım.

İdmandan 40dk önce Gaspari 6000 BCAA 1Porsiyon(3ad)+İdmandan yarım saat önce 1çaykaşığı universal creatine(2çay kaşığı 1 porsiyon ediyor)+Dymatize Elite Whey 1 ölçek

İdmandan hemen sonra %100 Katkısız Elma Suyu+1çk universal creatine+1ölçek Dymatize Elite Whey+5gr Gaspari Glutamine

Gece yatmadan önce

400ml az yağlı süt(casein için)+5gr Gaspari Glutamine

Tüm bunlara ilaveten inner armour Amino 2000 aldım bakalım nasıl etki vericek merak ediyorum bu yıl amerikada 1.seçilmiş

Kreatin gunde 5gr aliyorum mutlaka .vucut dinlenirken gelisir mantigiyla.glutsmine de off gunlerde 5gr kullaniliyo diye biliyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yeni Kombinem:
Antreman Günleri

--Sabah uyanır uyanmaz--

*Optimum Whey 1 ölçek

*5gr Gaspari Glutamine

*2 ad Hardline Arjinin tablet

--İdmana 1 saat kala—

*Bol kafeinli kahve (3 tatlı kaşığı nescafe gold)

--İdmana 30dk kala---

*3adet Gaspari BCAA tablet

*2 adet Hardline arjinin tablet

*8tablet İnner Armour 2000 aminoasit

*1ölçek ON Whey

--Spor Sonrası---

*1Ölçek ON Whey

*5gr Gaspari Glutamine

*5gr Universal Creatine

*3adet Gaspari BCAA

*8tablet İnner Armour 2000 aminoasit

--Gece uyumadan önce---