stewartt
Üye
Öncelikle merhabalar,
Ben yaklaşık 1 yıldan beri bodyforumtr yi takip ediyorum.Bu forumdan öğrendiğim gerçekten çok güzel şeyleri hayatıma geçirdim ve güçlü irademle destekleyip olumlu sonuçlar aldım.Yaklaşık 11 ay önce 102 kg civarındaydım.Ve sıkı bir çalışma ile 4 ay gibi bir sürede 20 kg ve diğer 2 ayda da 12 kg vererek 70.7 yi gördüm.Boyum da 1.71 bu arada.(Yağ yakım günlüğüm forumda mevcut).Fakat düşlediğim o fit vücuta kilo vererek sahip olamadım zira göbek,göğüs ve kol bölgem epey sarktı.Dar bir sey giydiğimde yine kötü görünüyordu yani.Bir kaç ay sıkılaştırıcı programlar vs denedim evde ve pek de sonuc alamadım ve herşeyi bir kenara bırakıp sizlerin arasına katıldım,salona yazıldım body ye başladım.2 gün sonra bir ayımı dolduracağım neredeyse.Aşağıdaki programım halihazırda yaptığım programımdır.Tavsiyelerinizi eleştirilerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar.
Boy:171
Kilo:75
Kol:35
Çalışma Günleri :Salı-Perşembe-Cumartesi
Çalışma Saatleri:Genelde 15:45-17:30(Salonda bazen beklemek durumunda kalıyorum,malesef biraz kalabalık)
SALI
Göğüs+Biceps
Incline Bench Press 4x8
Bench Press 4x8
Dumbell Flyes 4x8
Dumbell Pullover 4x8
Dumbell Curls(Oturarak) 4x8
Ez Curl Bar Biceps Curl(Ayakta) 4x8
Hammer Curl(Oturarak) 4x8
PERŞEMBE
Omuz+Arkakol
Barbell Shoulder Press 4x8 (front)
Barbell Shoulder Press 4x8 (behind)
Arnold Press 4x8
Dumbell Lateral Raise 4x8
Barbell Raise (Front) 4x8
Alna Pres 4x8
Dumbell French 4x8
Makinada Arkakol 4x8
Dumbbell One Kickbacks 4x8
CUMARTESİ
Sırt+Bacak
Barfiks 4 set yapıyorum artık ne çıkarsa
Lat Pulldown 4x8
Mideye Press 4x8
One-Arm Dumbell Rows 4x8 (Sehpasız yapıyorum)
Barbell Squat 4x8
Dumbell Sumo deadlliftf (İç) 4x8
Dumbell lunges (Ön) 4x8
Stiff Legged deadlifts (Arka) 4x8
Calf (Bilek) 4x8
*Programıma başlamadan önce 5-10 dakika cardio+streching yapıyorum
*Set araları 45-60 sn dinleniyorum
*Antreman esnasında yaklaşık 1.5 lt su tüketiyorum.
*Antremanda çalışma şeklim kolay dan zora doğru gidiyor.İlk set hafif bir ağırlık,ikinci set ağırlığı arttırıyorum,3.set 8 tekrar yapabileceğim en yüksek ağırlıkla çalışıyorum son sette ise kaldıramadığım bir ağırlıkla çalışıyorum maksimum 3-4 tekrar yapabileceğim örneğin.
*Pazar günleri 1-1.5 saat kardiyo yapmayı düşünüyorum,yağlarımdan tam anlamıyla kurtulabilmiş değilim.
*Son olarak da spordan hemen sonra evde hazırlayıp getirdiğim karışımı içip yarım saat içinde protein ağırlıklı yemek yiyorum.(Lor+su+robottan geçiriyorum)
Evet arkadaşlar 2.Ay için tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben yaklaşık 1 yıldan beri bodyforumtr yi takip ediyorum.Bu forumdan öğrendiğim gerçekten çok güzel şeyleri hayatıma geçirdim ve güçlü irademle destekleyip olumlu sonuçlar aldım.Yaklaşık 11 ay önce 102 kg civarındaydım.Ve sıkı bir çalışma ile 4 ay gibi bir sürede 20 kg ve diğer 2 ayda da 12 kg vererek 70.7 yi gördüm.Boyum da 1.71 bu arada.(Yağ yakım günlüğüm forumda mevcut).Fakat düşlediğim o fit vücuta kilo vererek sahip olamadım zira göbek,göğüs ve kol bölgem epey sarktı.Dar bir sey giydiğimde yine kötü görünüyordu yani.Bir kaç ay sıkılaştırıcı programlar vs denedim evde ve pek de sonuc alamadım ve herşeyi bir kenara bırakıp sizlerin arasına katıldım,salona yazıldım body ye başladım.2 gün sonra bir ayımı dolduracağım neredeyse.Aşağıdaki programım halihazırda yaptığım programımdır.Tavsiyelerinizi eleştirilerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar.
Boy:171
Kilo:75
Kol:35
Çalışma Günleri :Salı-Perşembe-Cumartesi
Çalışma Saatleri:Genelde 15:45-17:30(Salonda bazen beklemek durumunda kalıyorum,malesef biraz kalabalık)
SALI
Göğüs+Biceps
Incline Bench Press 4x8
Bench Press 4x8
Dumbell Flyes 4x8
Dumbell Pullover 4x8
Dumbell Curls(Oturarak) 4x8
Ez Curl Bar Biceps Curl(Ayakta) 4x8
Hammer Curl(Oturarak) 4x8
PERŞEMBE
Omuz+Arkakol
Barbell Shoulder Press 4x8 (front)
Barbell Shoulder Press 4x8 (behind)
Arnold Press 4x8
Dumbell Lateral Raise 4x8
Barbell Raise (Front) 4x8
Alna Pres 4x8
Dumbell French 4x8
Makinada Arkakol 4x8
Dumbbell One Kickbacks 4x8
CUMARTESİ
Sırt+Bacak
Barfiks 4 set yapıyorum artık ne çıkarsa

Lat Pulldown 4x8
Mideye Press 4x8
One-Arm Dumbell Rows 4x8 (Sehpasız yapıyorum)
Barbell Squat 4x8
Dumbell Sumo deadlliftf (İç) 4x8
Dumbell lunges (Ön) 4x8
Stiff Legged deadlifts (Arka) 4x8
Calf (Bilek) 4x8
*Programıma başlamadan önce 5-10 dakika cardio+streching yapıyorum
*Set araları 45-60 sn dinleniyorum
*Antreman esnasında yaklaşık 1.5 lt su tüketiyorum.
*Antremanda çalışma şeklim kolay dan zora doğru gidiyor.İlk set hafif bir ağırlık,ikinci set ağırlığı arttırıyorum,3.set 8 tekrar yapabileceğim en yüksek ağırlıkla çalışıyorum son sette ise kaldıramadığım bir ağırlıkla çalışıyorum maksimum 3-4 tekrar yapabileceğim örneğin.
*Pazar günleri 1-1.5 saat kardiyo yapmayı düşünüyorum,yağlarımdan tam anlamıyla kurtulabilmiş değilim.
*Son olarak da spordan hemen sonra evde hazırlayıp getirdiğim karışımı içip yarım saat içinde protein ağırlıklı yemek yiyorum.(Lor+su+robottan geçiriyorum)
Evet arkadaşlar 2.Ay için tavsiyelerinizi bekliyorum