Squat form eleştirisi

Blonde

Üye
Arkadaslar merhaba evde antreman yapiyorum yaklasik 4 aydir. Squatima formumda görebildiğiniz bir yanlis varmi ? Teşekkürler

hem açı hem ışık hem kamera müsait değil net bir şey söylemek için.

Squat racki yukseltme sansiniz varsa; yukseltmenizi tavsiye ederim. Agirligi alirken ve yerine koyarken boynunuza cok yuk biniyor gibi geldi. Bir de agirligi diger taraftan alirsaniz yerine koymaniz daha rahat olur. Form hakkinda konusmak zor bu acidan.

S
Squat racki yukseltme sansiniz varsa; yukseltmenizi tavsiye ederim. Agirligi alirken ve yerine koyarken boynunuza cok yuk biniyor gibi geldi. Bir de agirligi diger taraftan alirsaniz yerine koymaniz daha rahat olur. Form hakkinda konusmak zor bu acidan.
Simdi evimin bodrumunda calistigim icin ısık kotu vurmus. O rack sehpaya bagli oldigundan diger taraftan alma imkanim yok egilerek aliyom.

Işık kötü benim gördüğüm kadarıyla tutuş bozuklugu var gibi ayrıca yük tam olarak aynı yere binmiyor bazen omuza kadar cıkartıyorsun daha sağlam ve sallantısız yapmalısın zorlanıyorsan agırlıkları azalt belinide sakatlayabılırsın ılk basta dibe inerken bi titreme hissettim başarılar bende evde spor yapıyorum :)

çömelirken belini çok eğiyorsun.çömelirken üst vücut daha dik durumda olmalı.
bunda birazda barı low bar olarak tutman etkili barı birazcık daha trapezlerin tam üstüne koysan daha dik çömelersin.
şu videoyu izle 4:30 dan itibaren.mike o'hearn un formuna bak ona göre yapmanı öneririm.

Yeniden cekip koycaktim bodrumda calisiyorum lamba bozuldu telefonun flaşıyla calisiyorum. Belin pozisyonu bozulmamasi icin öyle iniyorum öbür türlü beli daha dik tutunca diz kapaklarima agri biniyor[DOUBLEPOST=1439196971][/DOUBLEPOST]

Rackin en yuksek pozisyonu o ev icin olan sehpalari dandik üretiyolar maalesef öneri icin saol[DOUBLEPOST=1439197025][/DOUBLEPOST]
Işık kötü benim gördüğüm kadarıyla tutuş bozuklugu var gibi ayrıca yük tam olarak aynı yere binmiyor bazen omuza kadar cıkartıyorsun daha sağlam ve sallantısız yapmalısın zorlanıyorsan agırlıkları azalt belinide sakatlayabılırsın ılk basta dibe inerken bi titreme hissettim başarılar bende evde spor yapıyorum :)

Bari genisten tutuyorum ilk alirken ondan oluyor aldiktan sonra tutusu duzeltiyorum sehpa elverişsiz . Sen hangi sehpa kullaniyorsun

Son düzenleme:
Back
Yukarı