Sporu bırakma kararım mecburluk :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olayin su yonu kotu ygsde yuzde 90 lise 1-2 soruyolar adam 3 sene onceyi birz zor hatirlar hedefide iyi 1 yil sporu birakmayla hicbisey olmaz zaten sporu birakmasa bile o yogun tempoda strese girmekten sporun etkisi bosa gider bn lise 2ye gectim ben bile lise 1i fazla hatirlamiyorum :D allah kolaylik versin jan1 e :D

lise 4 ün tüm konularını biliyorum hep deneme çözüyorum şimdiden rapor alıcam

Evet çok güzel söyledin.
Arkadaşlar zaten şubatta karneleri aldıktan sonra devlet 40 gün izin veriyor.e geriye zaten ne kaldı bizde doktordan falan rapor alacağız yani şubattan sonra nerdeyse okul yok gibi.koskoca gün sabah 8 de dersaneye gitsek illa 1-2 saat boş vakit kalır bu sürede kafa dağıtmak için spor yapılabilir.ama bence şubata kadar çok iyi çalışmak gerekir.

Spor her zaman yapılabilir ama ygs lys'ye her zaman mı gireceğiz jan1'in dediği gibi :)
Hocammm hala buradasinizz :)) konuyu okuyun bii

Dostum sana katiliyorum hayatından sporsuz bir yil gidecek ama hayatın kurtulacak. Bende bu sene diş hekimliği uzmanlik sinavina hazirlaniyorum ama cidden okul dershane ve fitness cook zor ya mükemmel bir sistemin ve duzenin olacak ya da vazgececeksin mecburen. Benim tavsiyem birak bi sene ve üniversitede sporuna devam et misler gibi. Sana sinavinda basarilar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı