Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Spora Yeni Başladım Yağ Yakımı İle İlgili....[!!!]]
Arkadaşlar sitedeki bütün yağ yakma ile ilgili konuları okudum sıkılmadan gerçekten çok güzel bi site.Ancak spora yeni başladım kimse yeni başlayanlarda kardiyo nasıl yapılır diye detaylı bir bilgi bulamadım Salonada yazılmak istemiyorum Zaten 17 Yaşındayım Lise3 ögrencisi Akşama kadar okuldayım
Boyum 1.80 Kilom 4 5 aydir 70de sabitledim ne inmek ne çıkmak istiyorum.Sanırım hareketsizlikten iyice göbegimde yağ oluşmuş yani otururken falan acayip belli oluyor.Küçüklükten beri mekik şınav falan meraklıydım o yüzden yani karın kaslarım baya bi güçlü elimle dokunuyorum baya bi şekil oluşuyor ama sanki 2 cm veya 3 cm gibi bi yağ tabakası var gibi bunu aşmam Lazım.Yani süre kısıtlamam falan yok çoğu kişi gibi yaza fit bi vucutla çıkayım gibi bi niyetim yok sadece şu yağları yakmam yeterli.Üstteki 1 Çift belli oluyor ama alttaki 2 çift belli olmuyor.Forumda okuduğum bilgilere göre kahve+aspirin+karnitin gibi bişey diyolar kahve ve aspirini hallettim bunları alıyorum fakat karnitin nerden nasıl temin edecegimi,fiyatını falan hiç bilmiyorum eczanelerde satılırmı bilemiyorm.
2 Haftadir Salı,Cumartesi ve Pazar Sabah 7.15de kalkıp aç karna 2 kahve bardağı ile kahve içip aspirin alıyorum 7.30da koşuya başlıyorum bi 30 dk civari koşuyorum.Sizce bunun bi faydası olurmu.Devam etmelimiyim.. Ltfen forumda araştır gibi şeyler yazmayın gerçekten çok baktım ama böyle bişey bulamadım. Şimdiden Teşekkürler
yok yere vücudunu yıpratıyorsun. aç karnına kahve içme. aspirini de bırak. uyanınca hafif bir şeyler atıştırıp öyle koşuya çık. kalori kontrolüyle yağ yakarsan göbek gider. ama kilon da 70'in altına düşer.
kilo 70 de sabitken nasıl göbek gidecek sadece koşuyla? gitmesi gereken yağların da bir kütlesi vardır elbet...
yok yere vücudunu yıpratıyorsun. aç karnına kahve içme. aspirini de bırak. uyanınca hafif bir şeyler atıştırıp öyle koşuya çık. kalori kontrolüyle yağ yakarsan göbek gider. ama kilon da 70'in altına düşer.
kilo 70 de sabitken nasıl göbek gidecek sadece koşuyla? gitmesi gereken yağların da bir kütlesi vardır elbet...
Yorumun için teşekkürler evet sanırım kilo konusunda haklısın.Fark etmez kilo versemde olur yeterki şu yağlar erisin.Ve ayrıca bu kahve ve aspirin işini forumda yazmislar bende butun okuduklarıma gore yapiyorum onu neden vucudumu yıpratayım ki.Ayrıca butun yardımlarınıza ve düşüncelerinize açığıım şimdiden teşekkürler.
CATERPİLLER bu kadar takmamalısın bence kahve asprin falan bünyeni sabah sabah zorlamamalısın bu kadar bence senin vücutta abartılacak hiç birşey yok bende 70 kg yim boyumda 1,78 aşağı yukarı aynıyız bence sen kilo vermeye uğraşma yazıl bir salona bodye başla zamanla zaten yağalar gider
Kahve ve aspirin tek başına malesef işe yaramaz..Tam okumamışsın sanırım..Kahve+aspirin+ephedrin şeklinde yapılır o kombine ama tavsiye etmem..zaten ephedrin de bulamazsın..
Aynı sorun bedede var..boyum 1.83 Kilom 73 resmen çubuk adama döndim..daha fazla kilo verirsem düşüp ölücem..cin ali gibi oldum..ama bel bölgem hala yağlı..Beslenmeme dikkat edip haftada 5 gün kardio 4 günde ağırlık çalışıyorum ve günden güne çok azda olsa bel bölgemin inceldiğini düşünüyorum..Ha bu arada kilo vermeyede devam ediyorum..Ama sanırım vucudun en son eriyecek bölgesi bel olduğundan 5-6 kg daha atarsam gideceğini düşünüyorum..Çünkü ne bacakta ne kolda ne göğüste yağ kalmadı damarlarımı net olarak görüyorum..Bundan sonra oluşacak yağ yakımının direk bel bölgesinden olacağını ümit ediyorum..Bence beslenmeni düzene sokup kardio u artırıp haftada 3-4 günde ağırlık çalışmasına başlarsan 6-7 kg attığın zaman bel bölgende incelecektir..Daha sonra iyi beslenmeyle tekrar eski kilona minumum yağ alarak dönebilirsin..
Supplement kullanmak istersen çokda gerek olduğuna inanmıyorum plato dönemleri hariç..benim şu anda yaptığım kombineyi deneyebilirsin..Ama plato ya girdiysen dene derim yoksa % 10 dan fazla etki edeceğini sanmıyorum
boy-kilo oranın bence gayet ideal,bence daha fazla kilo verirsen fiziki görünümünün şu anki halinden daha bozuk olacağını düşünüyorum,beslenmeni ufak değişikliklerle azıcık kısıp,yağ alımını minimuma indirirsen mekik hareketleriyle birlikte o göbeğin gidiceğini düşünüyorum.Karın kasının direk kiloyla alakası yok mesela ben 84 kgyum boyum 183 cm ama karın kaslarımı görebiliyorum
asprin ve aç karnına kahve bence mantıklı değil böyle sürekli içersen gastrit olabilirsin dikkat et. fazla yağlı yemekler yeme koşu yap yüzme imkanın varsa yüz ve de mekik çek.
Bu sabah baya bi koyu kahve içtim sanırım koşarken bütün kahve ağzıma geldi arkadaşlar teşekkürler bidaha kahve içmicem sabah aç karna :S Bu arada bi kaç resim eklicem karınla ilgili..