Spora giderken yolda polis çevirmesi çantada bomba şüphesi

Arkadaşlar salona giderken yolda yürüyorum bundan 4 ay önce polis çevirdi beni

klasik sorular bende utangaç bir yapım var sokakta sadece beni çevirince hem utandım hemde sinirlendim polisle tartıştım

görevlerini yapıyorlar halkımızı koruyorlar evet ama neden sadece beni çevirdi anlamadım acaba spor çantamda bomba varmı sandı açtı kurcaladı çantamı çok ağırıma gitti.

ve bugun gene aynı mahalle bu kez başka polis gene klasik sorular gene çantamı kurcaladı nereye gidiyorsun filan bu kez tartışmadım alttan aldım

arkadaşlar bu sadece benimmi başıam gelıyor kendimden şüpelenmeye başladım ne var bende böyle kendi halımde yuruyorum çeviriyorlar sokakta çantamı karıştırıyorlar bomba var sanıyorlar heralde sizinde başınıza geldimi böyle bir olay ağırıma gidiyor :shock::confused:

komediye gel ya evet bomba var gittiğim spor salonunu uçurmak istiyorum gelin beraber uçalım deseydin :D
1. sinde dedım bomba var tartışmıstım polısle tek benı cevırıyor bugunde aynı şey ınsan garıp oluyor 3. olursa karakola gıdıp şeflerıyle konusucam

sankı terorıst olsam nerde oturdugumu nerye gıttıgımı soylıycem saf saf sorular soruyorlar sahte adres verırım terorıst olsam nedır bu başıma gelen utanıyor ınsan

bide dıyor bu aralar hırsızlık vakaları coka rttı yahu hırsız olsam sokakta nıye gezim taksıye bıner kacarım

vallahi beni hiç çevirmediler , çantayı tek omuzuna asıp yürürsen biraz daha sporcu havası oluyor kanımca :D hatta bir keresinde çanta ile açıkhava konserine gitmiştim o zaman bile ne var diye sordu fermuarı bi açtı yukardan baktı , salondan geliyorum dedim geç dedi :)

Valla bende amatörde top oynarken gece idman dönüşünde bir defa bak özellikel diyorum 1 defa 2 değil yani :) çevirdiler v.s v.s..aynı şekilde çanta kontrol...

işin komik tarafı ben o zmaanlar daha 15 yaşında falandım :D yaahu ne işim olasbilirki dimi ama kötülüklerle ;) o yaşta..

yanlız değilsin dostum ...

beyler bakın gerçekten çok iyi gıyınen bırıyım cok temız duznelı gıyınıyorum

zaten kış ayındayız mont kot şapka takmısım herkes gıbı saga solada bakmıyorum önume bakıyorum düz yuruyorum tınercıye benzemıyorum gercekten o tarz gıyınmem

temiz duzenlı gıyınıyorum cok enterasan bır durum 3. olursa şaka yapmıyorum karakola gıdıcem mudurlerıyle konusucam utanıyor ınsan tek benı kontrol edıyorlar

bide enterasan sorular soruyorlar ne sporu yapıyorsun fılan bellıkı zaman kazanmak ıcın soruyorlar

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
zaten öğrenci tipi varsa çevirirler bu zamana kadar koca adamlara gbt yapıldığını görmedim.kimliksiz gezme yeter zamanla alışırsın.özel güvenliklere bitiyorum ama.hele behzat ç dizisinden sonra sanki hepsi cinayet bürodan hepsi birer behzat ç.
valla bana sordu çalışlıyormusun okuyormusun dıye dedım daha lıse sondayım şaşırdı zaten karanlıkta şapka var öğrencıyede benzemıyorum boyumda uzun

sırf çanta yuzunden çevırıyorlar kımlıkte sormadılar çantayı kurcaladılar

proteın vardı çantada onuda uyuşturucu sansalardı yanmıştık :D

valla bana sordu çalışlıyormusun okuyormusun dıye dedım daha lıse sondayım şaşırdı zaten karanlıkta şapka var öğrencıyede benzemıyorum boyumda uzun

sırf çanta yuzunden çevırıyorlar kımlıkte sormadılar çantayı kurcaladılar

proteın vardı çantada onuda uyuşturucu sansalardı yanmıştık :D

Günlerden bir gün Cidade polis kontrolüne takılır...

Behzat Ç:Amirim şüpheli çocuğu çevirdik...
Amir:Anlaşıldı tamam,çantasını arayın...
Behzat Ç:Amirim çocuk spor çantası olduğunu iddia ediyor,çantayı aramada zorluk çıkarıyor..
Amir:Bu soğuk havada ne sporu yapıyormuş bu çocuk...
Behzat Ç:Amirim vücut geliştirme yapıyormuş.
Amir:Söyle ona fazla şişmesin...Açın şu çantayı artık ulennn
Behzat Ç:Amirim çantanın içinde toz halde bulunan yabancı madde tespit ettik.Çocuk protein tozu olduğunu iddia ediyor.Tozdan örnek alıyorum amirim.
Amir:Behzattt sakın dokanma ,kısır yapıyor onlar.Çantayı bırak,hemen uzaklaş ordan :D

Back
Yukarı