Spora başladıktan sonra olan şeyler.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan axton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

axton

Üye
Herkeze merhaba , bu sporda 3 ayım bitti sayılır.Evde çalışıyorum (haftada 4 gün).Daha 2 ay olmasına rağmen çok sıkılmaya başladım ve çok yoruluyorum.Sıkılma nedenim kasların gelişmemesi değil hergün düzenli çalışmak zor geliyor.Dişimi bile fırçalamaktan sıkılan bir adamım.Çok fazla sinirleniyorum biri bana en ufak bir şekilde birşey söylesebile onu öldürmek istiyorum.Arkadaşlarım arasında sohbet ederken bile sıkılıyorum.Daha doğrusu bildiğiniz bunalıma girdim.Sizin tavsiye , moral , ilaç gibi önerileriniz varsa lütfen söyleyin.Yenilmektende nefret eden biriyim en son geçen gün arkadaşlarla basket maçı oynuyorduk yenildikten sonra en iyi arkadaşlarıma küfretmeye başladım sonra birine sataştım kendimi çok kötü hissediyorum.Hepsi sporla beraber peşimden geliyor.Kızlara karşı bile çok itici davranıyorum.

Yaş 15
 
valla bir spor salonuna gitmediğin için kendi kendine bir düzen oturtmak zorundasın,eğer bunu başaramayacaksan spor salonuna yazılmanı öneririm.sonuçta para peşin sıkıysa gitme ;) ve eğer gerçekten sıkıldıysan başka sporları dene derim.diğer konular hakkında ise yardımcı olamayacağım.
 
Peki ilaç kullanmamı tavsiye edermisiniz ? Doktora danışiyımmı ?
Siniri önleyici
 
biraz rahatla spor yaparken sevdiğin müzikleri dinle istersen 1hafta ara ver sonra hafif hafif yeninden başla daha iyi olur bence
 
Sebebi ergenlik :) Ben bile 6 7 ay sonra tembellık yapıp bırakıyorum zaten oldum olası tembelım :D Şu kafaya takma ve azcık irade de olmasa ot gibi yasayacam yoksa sporu agzıma bıle almıyorum yataktan kalkmam .Burcumda boğaymıs zaten oyle pekte takmıyorum yanı.Ama sende ciddi bi sorun olabılır ergenlık donemınde edındıgın huylar yetıskınlıge erdıgınde devam edebılır bunun yuzunden dısını bır sure sıkman lazım istedıgın seyler cabasız sadece hayalle kalıyor . Kafandaki dusunce biçimini ruh halını degıstır ondan sonra tam motivasyon sporuna basla hadı kolay gelsın

Bide su benım imzayı oku belki işine yarar
 
Son düzenleme:
Sebebi ergenlik diyorsunuz da biz de ergen olduk ama böyle millete sataştığım başkalarını öldürmek istediğim sürekli sinirli olduğum bir dönem olmadı benim yani sorun ergenlik değil sorun sende :D

İlaca doktora falan da bence gerek yok bu sorunu kendin çözebilirsin daha normal bir insan olmaya çalışarak ve emin ol bu zor birşey değil sinirlendiğinde kendine hakim olacaksın, başkalarına iyi davranacaksın, düzenli bir hayatın olacak, hedeflerin olacak vs vs yani herkesin yapması gereken şeyler zaten bunlar.

Profil resminde bile kızgın boğa var ne kadar sinirli bir insan olduğunu tahmin edebiliyorum :D
 
Son düzenleme:
keyif aldığın şeyleri keşfet
hayatın tadını çıkar
 
Depresyondasın şuan doktora görünme kendin halletmeye çalış bende böyle bir konu açmıştım sınıfta deli gibi tek başıma oturuyordum kantine gitmeyi utanıyordum ayağa kalkmıyordum sonra sınıfa masa tenisi kurduk kaynaştım falan aynı şey değil ama aynı belirtilerdi bende sinirliyimdir evde yapılan vg çok sıkar ailen sana anlamsız anlamssız bakar,davranır vb. ben babamla abilerimle gidiyorum spor salonuna zevkli yani sauna,buhar odası falan evde yok :D


DipNot:HUZUR(İSLAMDA)
 
Sizce gitar çalmak , kitap okumak gibi şeyler olumlu etki yapabilirmi?Birde birazda genetik var hatta birazda değil fazlasıyla baba tarafında aşırı olan bi durum.(Sinir + Agresif)
 
Yanı sımdı tabıkı bende suanda ergenım zaten fakat herkezde olmayacak dıye bısey yok agız alıskanlıgı kusura bakmayın :D
Sence olmazmı axton olumsuz bısey barındırmayan hersey olumlu etkı yaratır normal olarak boksbodynın dedıgı gıbı keyıf aldıgın seylerı kesfet her zaman bır seyler ogrenmeye calıs bılgılen sureklı , kafanı boyle seylere yor .
 
Back
Yukarı