Spinat Extract Ecdysone-FX kullanmaya başladım

merhaba ben 70-177 yağlı göbekli ortalama bir kız kadar kas oranına sahip biriyim, spor salonuna üyeyim ama haftada 1 kere ancak gidiyorum çünkü yaşama sevincim yok enerjim yok istek yok halsizim vs. vs., en son steroid kullanmaya karar vermiştim (aslında hala kararlıyım) ama son kez kendime bir şans tanıyayım dedim, aslında steroidden falan korkmuyorum zararlı olucağı yan etkisi olucağını sanmıyorum ama genede emin değilim, umrumda değil diyemem çünkü bir sıkıntı verse doktorların hastanelerin durumunu iyi biliyorum hiç bir şeyi çözemiyorlar anlamıyorlar, enerjim olmadığından kendimde bir eksiklik aradığım şikayetimle doktor doktor gezdim turp gibisin diyorlar ee o zaman bir sorun yok mu yani ben neden böyleyim spor yapmak canım istemiyorsa bir sorun var demektir, neyse ben bu ürünü aldım bugün başladım, ana maddesine ne diyorlar beta-ecdysone mi ney bilmiyorum, ama bu türkiyedeki genrise markasının 2. versiyonu bir önceki daha az dozajda hala oda, benim testo seviyem 1,90 diplerde bu ürünü düzenli kullanıcam ve bütün supplementlerle 3-4 gün spora yapıcam inş ve işe yarıyorsa ben gözle görürüm heralde, günde 2 hap atıcakmışım sabah akşam 2. hapımıda az önce attım gelip buraya not bırakıyım dedim, bu arada steroid bölümünün mesaja açılmasını istiyorum

Hicbir faydasini goremezsin,muhtemelen bana inanmayip kullanicaksin,bittiginde kendin gormus olursun ise yaramadigini.kullandigin urun ispanak ozu :)

Beklentin ne bilmiyorum ama ben weider in spinat extract ını kullandım, günlük doz spinat exract olarak 1500 mg. Türkiyede satışı yok sanırım. Ayrıca içinde başka maddelerde var, ama sadece spinat exract 1500 mg var. genrise nin ürününden 100 gömlek üstün bir ürün. Ama onun bile faydasını görmedim.
Genrisenikinden bir şey olmaz.Moral bozmak istemem ama gerçeği bilmende fayda var.

Steroide bulaşmak yerine testosteronunu doğal yollardan artırmak için beslenmeni ve yaşam tarzını değiştirmelisin. Örneğin düşük yağlı diyet yapan insanların diyetlerinin %30-40'ı yağ olan insanlara göre testosteronu kayda değer miktarda az bulunmuş. Beslenme için örnek verecek olursam yumurta beyazı yerine tam yumurta yemen isabetli olur. Örneğin 6 beyaz yerine 3 tam yumurta. Kuruyemişleri günde 50gr yiyebilirsin. Zeytinyağı dışında bitkisel yağ kullanmamalısın (hindistan cevizi yağı bulursan ayrı). Ispanak, brokoli, karnıbahar, lahana gibi sebzeler testosteronu yükseltmek için ideal. Dönüşümlü olarak yemeklerinde, salatalarında kullanabilirsin. Çinko, D vitamini takviyesi kullanabilirsin. Yaşamında ise stresini azalırsan kortizolu azaltmış olursun. Bu da testosteronun yükselmesine yol açar. Bir araştırma yapılmış deneklerin bir kısmını seks yapılan ortama götürüyorlar diğer kısmına ise seks yaptırıyorlar. 2 deneğin de testosteron seviyeleri artıyor ama seks yapan kısmın artışı çok daha fazla. Yani kızlar konusunda risk alman iyi olabilir :) Bilip bilmeden steroid kullanıp sağlığına zarar vermektense bunlar denenebilir. Ayrıca testosteron ölçümlerin düşük çıkmış dedin. Doktor neden kaynaklandığını söyledi mi? Hipofiz kaynaklı mı yoksa testis kaynaklı mı? Inmemiş testis sorunun var mıydı? Steroid kullanmadan önce yapacak çok şeyin var bence umutsuzluga kapılma.
Saygılar

Back
Yukarı