velimontana
Üye
merhaba ben 70-177 yağlı göbekli ortalama bir kız kadar kas oranına sahip biriyim, spor salonuna üyeyim ama haftada 1 kere ancak gidiyorum çünkü yaşama sevincim yok enerjim yok istek yok halsizim vs. vs., en son steroid kullanmaya karar vermiştim (aslında hala kararlıyım) ama son kez kendime bir şans tanıyayım dedim, aslında steroidden falan korkmuyorum zararlı olucağı yan etkisi olucağını sanmıyorum ama genede emin değilim, umrumda değil diyemem çünkü bir sıkıntı verse doktorların hastanelerin durumunu iyi biliyorum hiç bir şeyi çözemiyorlar anlamıyorlar, enerjim olmadığından kendimde bir eksiklik aradığım şikayetimle doktor doktor gezdim turp gibisin diyorlar ee o zaman bir sorun yok mu yani ben neden böyleyim spor yapmak canım istemiyorsa bir sorun var demektir, neyse ben bu ürünü aldım bugün başladım, ana maddesine ne diyorlar beta-ecdysone mi ney bilmiyorum, ama bu türkiyedeki genrise markasının 2. versiyonu bir önceki daha az dozajda hala oda, benim testo seviyem 1,90 diplerde bu ürünü düzenli kullanıcam ve bütün supplementlerle 3-4 gün spora yapıcam inş ve işe yarıyorsa ben gözle görürüm heralde, günde 2 hap atıcakmışım sabah akşam 2. hapımıda az önce attım gelip buraya not bırakıyım dedim, bu arada steroid bölümünün mesaja açılmasını istiyorum