aynen bende bir haftada sezonu bitirdim acaba yeni sezon ne zaman?Bir hafta içinde tüm bölümleri izleyip bitirdim hem de vize haftasında. Dün de şansıma final bölümü yeni çıkmış üstüne bir de onu izledim aralıksız ve o derece kaptırdım ki kendimi diziye "I am Spartacus ! " diye dolanıp duruyorum![]()
Ama o final neydi öyle halı tadı damağımda...
İlk başlarda aşırı cinsellik ilerleyen haftalarda azaldı. Bu azaldıkça da dizinin kalitesi daha fazla arttı. Sanırım o sahneleri bir reklam aracı olarak kullandılar. 13.bölüm final bölümü sözün bittiği yerdi. Uzun zamandır bir dizi beni bu kadar heyecanlandırmamıştı. Bu diziyi hiç izlemeyenler ve izlemeyi hiç düşünmeyenler en azından 13.bölümü izlesinler. Ben tekrar seyredeceğim
Önceki bölümleri izlemeyenler 13. bölümden birşey anlamaz bence. Çünkü 13. bölümdeki asıl olay bunca zaman izleyenlerin büyüyen nefretinin patlaması oldu bazı karakterlereAdam ne bilsin Crixus'la Spartacus arasındaki munasebeti
![]()
Dikkat spoilerrrrrr izlemeyen okumasınnnn !!!
Varro gidince hakikatten benimde moraller altüst oldu arkadaş adam çaresizce halletti o generalin karısı ölmeden bana uyku yok arkadaşlar sezon 2yi bekliyorum![]()
bu diziyi 3. bölümü yayınlandığı tarihte izlemeye başlamıştım. sonra yeni bölümler için haftalar geçmek bilmiyordu. görsel olarak muhteşe bi dizi. özellikle bu döneme hasta olanların kesinlikle izlemesini tavsiye ediyorum. 2. sezonun ne zaman başlayacağı hala belirsiz , umarım baş rol oyuncusu en kısa zamanda sağlığına kavuşurda hemen başlarlar. bu arada dizinin resmi sitesinde baş rol oyuncusunun antrenman programı var ilgilienenlere duyurulur.
En son 5. bölümü seyrettim bu işin sonu nereye gidecek diye düşünmedim değil, çünkü eşicinsel lezbiyen hertür ilişki bunlarda sınırsız. Ahlaktan yoksun nasıl bir toplum bunlar anlamadım, tarihi bir gerçeklik payı varmı, yoksa sadece kurgumu çok merak ediyorum.
Cinsel ilişki iki kişi arasında yaşanır ve yaşananlar iki kişi arasında kalmalıdır. En azından benim ahlak anlayışım böyle. Filmde ise insanlar uşaklarının yanında olsun, daha bir çok insanın önünde her türlü ilişkiye giriyorlar ve bu kişileride ilişkilerine dahil ediyorlar, benim ahlaktan yoksun bir toplum dememin sebebi budur.