son 2 aylık hard yağ yakım günlüğü.

saat2:00 3-4 yumurta akı 100 gr yulaf ezmesi 250 ml light süt 50 gr lor peynir.2 tane yeşil çay
02.00 1 muz 1 portakal
04:00 40 dakka kardiyo+15 dakka mide.
05:00 150 gr yağı süzülmüş derya tonbalıklı 1 kase mevsim salatası 50 gr lor peyniri 1 adet portakal suyu
07:00 1 tabak lapa bulgur pilavı yanında 100 150 gr tavuk göğsü
09:00 hergün tek bölge antreman
11:00 50 gr lor peyniri 2 yumurta akı kapanış
her sabah 1 ölçek whey protein ve her akşam antreman sonu 1 ölçek whey protein
toplam protein:160 gr
toplam karbo:tam emin dğeilim ama 130-140 gr arası :D
böyle bir programla kas yerine yağ yakmak çok kolay :))

ayrıca günde en az 3 fincan kahve+kardiyodan önce 1 tane aspirin tabiki aspirini önermiyorum mide kanaması gastirit gibi rahatsızlıklara yol açabilir ayrıca ek supplement olarak multipower liquid l-carnitine kullanıcam

Son düzenleme:
3 kahve 2 cay ile kalbi patlsfirsin gibime geliyor,miktarini azaltabilirsjn bence :D
Onun disinda saglikli yaglar icin ceviz badem yer fistigi findik oneririm basarilar

Hedefinde Başarılar Yağ oranınıda yazaydın
yaş 20 boy 1.90 kg 90 yağ oranı %.18 teşekkürler
3 kahve 2 cay ile kalbi patlsfirsin gibime geliyor,miktarini azaltabilirsjn bence :D
Onun disinda saglikli yaglar icin ceviz badem yer fistigi findik oneririm basarilar
yok bea 3 aydır bi zararı olmadı karboyu azaltınca güç kalmıyor mecbur bunlara yöneliorum bende napayyım :D :D[DOUBLEPOST=1396026761][/DOUBLEPOST]
Hedefinde Başarılar Yağ oranınıda yazaydın
yaş 20 boy 1.90 kg 90 yağ oranı %.18 teşekkürler

yok bea 3 aydır bi zararı olmadı karboyu azaltınca güç kalmıyor mecbur bunlara yöneliorum bende napayyım :D :D
http://i.hizliresim.com/KrAQZa.png buda süreçte 2.ayın before afteri :D 15 kg kadar fark olması lazım buda 3.ay http://i.hizliresim.com/eak8Vd.jpg hertürlü güzel iltifata açığım :D

Son düzenleme:
Yeşil çay neden içmiyosunki

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
içiyorum günde en az 2-3 bardak yeşilçay içerim.[DOUBLEPOST=1396390221][/DOUBLEPOST]bugünki ölçülere göre 1.90 boy 88 kg %.16 yağ oranı tamam 1 kilo vermem normalde %:2 yağ oranı 1 haftai çinde imkansız bu makinalara güven olmuyor :D

Banada inandırıcı gelmiyo o makinalar :D bence ayna gerçekleri söylüyo

Banada inandırıcı gelmiyo o makinalar :D bence ayna gerçekleri söylüyo

evet çok haklısın ama şuan aynaya bakmıyorum her ayı n1inde foto çekiniyorum öbür ayın 1ine karşılaştırıyorum daha bi hırslı çalışıyorum böyle oldugu zaman :D

Back
Yukarı