solaryuma girmeye karar verdim
tenim aşırı beyaz hoşlanmıyorum bundan
aslında doğallıktan yanayım bu tür şeylere karşıyım ama özellikle beyaz ışıkta ruh gibi görünüyorum
araştırdım ve iki alternatifim oldugunu gördüm..biri otobronzanlar denilen bronzlaştırıcı kremler..bi ara kafayı takmıştım alacaktım ama sonra vazgeçtim bana ters diye düşündüm..ve solaryum a karar verdim ama açıkçası tırsıyorum..
gidip bi salonla konuşmadan önce buraya yazayım dedim
solaryuma gidenler fikrini söylerse yada fikir alışverişi için bana pm atarlarsa çok memnun olurum..
konu şu;ben bronz olmak deilde biraz daha esmer olmak istiyorum yani çok az bi koyuluk alsam yeter..
bu kış günü birden esmer olupta komik duruma düşmek istemiyorum
ve solaryuma gittiğimi çevrem bilmeyecek
anlaşılmaması lazım yani..
aslında bahardgideyim diyodum böylece güneşlenmiş izlenimi verirdim ama eger a çok az esmerleşme imkanı varsa 15 gün içindede gidebilirim..
ikinci konu da;bu koyuluk kalıcı mı?kaç günde tazelemek gerekiyo?
giden arkadaşlar yardımcı olursa,yada pm atarsa iyi olur,bilgilenmiş olurum..
ve son olarak istanbulda ücretler?
teşekkürler
tenim aşırı beyaz hoşlanmıyorum bundan
aslında doğallıktan yanayım bu tür şeylere karşıyım ama özellikle beyaz ışıkta ruh gibi görünüyorum

araştırdım ve iki alternatifim oldugunu gördüm..biri otobronzanlar denilen bronzlaştırıcı kremler..bi ara kafayı takmıştım alacaktım ama sonra vazgeçtim bana ters diye düşündüm..ve solaryum a karar verdim ama açıkçası tırsıyorum..
gidip bi salonla konuşmadan önce buraya yazayım dedim
solaryuma gidenler fikrini söylerse yada fikir alışverişi için bana pm atarlarsa çok memnun olurum..
konu şu;ben bronz olmak deilde biraz daha esmer olmak istiyorum yani çok az bi koyuluk alsam yeter..
bu kış günü birden esmer olupta komik duruma düşmek istemiyorum
ve solaryuma gittiğimi çevrem bilmeyecek

aslında bahardgideyim diyodum böylece güneşlenmiş izlenimi verirdim ama eger a çok az esmerleşme imkanı varsa 15 gün içindede gidebilirim..
ikinci konu da;bu koyuluk kalıcı mı?kaç günde tazelemek gerekiyo?
giden arkadaşlar yardımcı olursa,yada pm atarsa iyi olur,bilgilenmiş olurum..
ve son olarak istanbulda ücretler?
teşekkürler