Slymnasye askerde...

1'İNCİ DZ. ER. EĞT.****.LIĞI İSKENDERUN HATAY'a kısa dönem askerliğimi yapmak üzere 12.12.2009 tarihinde teslim olacağım.

Kaderde bahriyeli olmak da varmış 5 ay 5 gün donra tekrar görüşmek üzere hepiniz hakkınızı helal edin arkadaşlar.

Bir süre forumdan uzak kalıcam hepiniz sağlıcakla kalın.

İyi çalışmalar dilerim.

hayırlısı olsun Slymnasye güle güle git forum artık bizim gibi acemilere emanet hehe :) ocaktada benim belli olcak sen geldiginde ben gidebilirim berki...

Hayirli olsun Slymnasye,

Güzel bir yere gidiyorsun, yillar öncesinde teyzemleri ziyaret gitmistim Iskenderuna. Cok begenmistim.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim araştırdığım ve daha öönceden gidenlerden duyduğum kadarıyla rah bir 5 ay geçireceğim..

Evet fırsat buldukça askerde de foruma göz gezdirip bu başlık altında ne kadar ölçü kaybettiğimi felan paylaşır bu konuda da askere gidecek arkadaşlara fikir vermiş olurum.. :)

Forumu ve sporu şimdiden özledim gerçekten :=)

Sağolun arkadaşlar..

İnşallah zigbog; uzun ,kısa bir şekilde aradan çıkartmak lazım benim yaş 26 oldu artık zamanı gelmişti eminim ki çok güzel günler beni bekliyor olucak biraz sıkıntı çekicez ama değecek..:=)

Ben de 26 iken, yani gecen yaz yaptim. Kafani yormadiktan sonra vakit bir sekilde geciyor, askere gidene verilecek en guzel tavsiye bence bu niye boyle, bu niye soyle dememesi yonundeki telkindir. Hakikaten askerde mantik aranmaz derlerdi de inanmazdim, ta ki kendi gozlerimle gorene kadar. Sana soylenini yapmaya alisinca her sey daha kolay olacak merak etme, direnmenin de zaten anlami yok :).

Sağolun arkadaşlar aneximandros kesinlikle sana katılıyorum Forrest Gump'ı izleyenler bilir,askerde; sanırım biraz Forrest Gump olmak gerekiyor başka türlü sorgularsan işler zorlaşıyor benim de gördüğüm duyduğum bu, bakalım gidince görücez :=)

bende hayırlı tezkereler diliyorum..biz buralarda olucaz döndüğünde bekleriz yine ;)

Bu gün itibariyle yeminimi etmiş bulunmaktayım arkadaşlar artık usta asker oldum :)

Bu gece Antalya'ya 2 gün sonra da gölcük askeri hastanesine askerliğimin geri kalan 130 gününü geçirmek için tekrar teslim olucam..

Bu 20 gün içinde çok fazla ölçü kaybı yaşamadım ama yaşayacağımın sinyallerini aldım çok da takmıyorum gerçi; Şafak 130 gelince hepsini telefi ederim işallah..

Burda olmayı gerçekten özledim; hepiniz sağlıcakla kalın.

İyi çalışmalar dilerim

Bu gün itibariyle yeminimi etmiş bulunmaktayım arkadaşlar artık usta asker oldum :)

Bu gece Antalya'ya 2 gün sonra da gölcük askeri hastanesine askerliğimin geri kalan 130 gününü geçirmek için tekrar teslim olucam..

Bu 20 gün içinde çok fazla ölçü kaybı yaşamadım ama yaşayacağımın sinyallerini aldım çok da takmıyorum gerçi; Şafak 130 gelince hepsini telefi ederim işallah..

Burda olmayı gerçekten özledim; hepiniz sağlıcakla kalın.

İyi çalışmalar dilerim

Hayırlı olsun :) Boşver ölçüyü falan kısa dönemsin zaten döndüğünde fazlasını bile yaparsın kısa zamanda ;) Sen de sağlıcakla kal...

Back
Yukarı