Selamlar herkese. 1.72 boy 60 kiloyum.ilk basladigimda 64 kiloydum ve asiri yagliydim. Sonra beslenmeyiduzelttim ve o fazlalik yaglarin buyuk kismi gitti.Yaklasik 1 yil duzenli spor yaptim daha sonra bir 3 ay ara verdim simdi 4-5aydir tekrar düzenli gidiyorum. Kendimi bildim bileli durus bozuklugum vardı fakat spor ile durusumu ciddi anlamda duzelttim ama buyuk ihtimalle skolyozum var. Ayrica skinny fat bir vucudum var. Son 1 yildir cok duzgun besleniyorum. Glisemik indekse gore karbonhidrat secimi, saglikli yag, yeterli protein ve sebzemi eksik etmiyorum ama skinny fatten kurtulamadim. İlk baslarda clean bulk yaptim 8 ay kadar. 69a ciktim ama kas kutlesi koyamadim neredeyse. Sonra yaglarimdan bıkıp 2-3 ay definasyon yaptim. 58e düştüm ama yağlar tam olarak gitmedi. Simdi 2 3 aydir clean bulk yapiyorum ama yine gelisim yok. Yag oranimdan da memnun degilim. Skinny fatten kurtulmak icin ne yapmami onerirsiniz? Ayrica skolyoz icin doktora gitmeden once bir dusuncenizi alabilir miyim ? Ne durumda, ne kadar ilerlemis vs.
NOT: bu kadar uzun surede hic gelisemedigimin farkindayim. Lutfen "hic gelisememissin kardesim " vb. Moral bozan Yorumlar yapmayin
NOT: bu kadar uzun surede hic gelisemedigimin farkindayim. Lutfen "hic gelisememissin kardesim " vb. Moral bozan Yorumlar yapmayin