Skinny Fat İnstanity Workout Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cs!!!
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cs!!!

Üye
Çok ağır bir skinny fatim beslenmem baya bir bozuk fakat vicud tipimde çok kötü maalesef bütün yağlar göbek ve göğüse toplanıyor. göğüste jinekomastiden şüpheleniyorum fakat göğüse göre göbek daha bile yağlı :D insanity programına başladım bugün 1. günümü tamamladım.skinny fatten kurtulup temmuza kadar fit bir vicuda ulaşmayı hedefliyorum.
1.GÜN (1.80 74kg)
1.gün çok zorladı gerçekten pert oldum zaten tam olarak tamamlıyamadım arada yere yığıldım tshirt kanter içinde kaldı:)
https://www.hizliresim.com/za6mGR
https://www.hizliresim.com/OVGRrn
bugün sabah 100gram yulaf + 300ml süt
öğlen 250gram tavuk göğsü+100gram beyaz pilav+10gram zeytinyağı(zeytinyağını piştikten sonra pilava ekledim)
400ml süt+nescafe
akşam 2 tabak tarhana çorbası

2.GÜN
250 gram pilav+250gram tavuk
400ml light süt+ nescafe
çipura balığı
300 gram patates ezmesi 15 gram zeytin yağı
4tanexl yumurta

3.Gün(her pazar bir öğün cheat meal yapacağım)
150gram fıstık ezmesi 4 dilim ekmek
250 gram pilav+250 gram tavuk+10gram zeytinyağı
120 gram ton balığı
200ml light süt + nescafe
3tanexl yumurta

Dostum öncelikle çok ağır bir skinny Fat değilsin :) yani çok kasma.
Ayrıca beslenmenin genelde aynı yani sürekli atman kendini motive ediyorsa sıkıntı yok da önemli olan antrenman kısmını atlıyorsun :) burada asıl, antrenman programının paylaşmalısın sonuçta sadece doğru beslenmeyle tam verim alamazsın.

Dostum öncelikle çok ağır bir skinny Fat değilsin :) yani çok kasma.
Ayrıca beslenmenin genelde aynı yani sürekli atman kendini motive ediyorsa sıkıntı yok da önemli olan antrenman kısmını atlıyorsun :) burada asıl, antrenman programının paylaşmalısın sonuçta sadece doğru beslenmeyle tam verim alamazsın.
1. resim kurtarıyorda 2. resimde ne kadar yağlı olduğum gözüküyor:) insanity workout programını yapıyorum. Her gün ne yersem eksiksiz buraya yazacağım yazmasam daha çok kaçamak yapacağım gibi hissediyorum. Ayrıca konuyu yanlış yere açmışım beslenme günlüğü bölümüne nasıl taşırım?

1. resim kurtarıyorda 2. resimde ne kadar yağlı olduğum gözüküyor:) insanity workout programını yapıyorum. Her gün ne yersem eksiksiz buraya yazacağım yazmasam daha çok kaçamak yapacağım gibi hissediyorum. Ayrıca konuyu yanlış yere açmışım beslenme günlüğü bölümüne nasıl taşırım?
evet yağlısın ama biraz foruma bakarsan senden kat kat fazla yağlı insanların çok iyi seviyelere ulaştığını görürsün :) hmm pek fikrim yok ama umarım verimli olur ve konu içinde belki rapor edip söyleyeblirsin

Back
Yukarı