Sizce Hangisi Parfüm ?

Öncelikler Merhaba...

Parfüm Arıyorum ve çekici Çok hafif ağır bisey olmasını istiyorum..
Bu Kokuları Deneyen varmı ? En güzeli hangisi ? Sizce hangisini almalıyım?:confused:
Bayanlar Sizinde Yorumlarınızı Bekliyorum :)

1.Avon Blue Rush
2.Avon Full Speed
3.Avon Perceive
4.Avon Essence
5.Avon black suede touch

Teşekkürler.. ;)

Son düzenleme:
Privacy thums:

avon'u kullanan bir erkek bulman zor valla :)

Aslında bende kullanmıyorum ama çok övdüler deniyim diyorum..Privacy derken 3 numarayı Söyledin sanırım.. nasıl bir kokusu var ?

Son düzenleme:
full speed'i beğenmedim öyle söyleyeyim. hatırladığım kadarıyla da blue rush güzeldi, hafif ama hoş bir kokusu vardı.

avona verecğein parayı dilenciye ver bari sevap işelrisn...yaklaşık 4-5 yıl önce perceıve idi sanırım adı...fiyatı ise o zman bile öyle ucuz falan değildi...ama inanın mkokusu en fazla 2-3 saat kalıyodu...varın gerisini siz düşünün...avon reklamlarında onca yıldızı oynatırlar neye güvenip oynatıyorlar anlamıyorum...off be çok dertliyim :)

neyse..

1-kenzo
2-burbery classic(hiç sevmem ama kızlar bayılır nedense)

saygılar...

Yorumlarınız İçin teşekkürler.. Armani black code ve 212 MEN Aldım..KOkuları Güzel Fakat Sanırım Çakma Bu 5 DKda uçuyor.. :D

kızlar derken abi :D yenge görmesin :D

Yok kardeşim bana kimse kızamaz (aman duymasın yinede :) ) yok o yçönden demek istemedim..kullandığım zaman hacı yağına benzetiyorum...ancak dışardan biri..yine özellikle bayanlar çok beğeneiyor(muş) :)

Yorumlar İçin TEşekkürler :) Sizce Rochas Nasıl bir parfüm ? Kullanan Varmı ?

Bende bir tane vardı "Odun kokusu" birşey diyordu. Erkeklerin beğenmemesine rağmen karşı cinsin hoşuna gidiyordu. Odun modun diyolar ama yinede odunu seviyorlar galiba :D
Fullspeed' in kokusuda hoşuma gidiyor ama geçici bir kokusu var uzun durmuyor

Back
Yukarı