Sizce Bu Ürün Nasıl?

Merhabalar, Kayseri'de ikamet ediyorum ve bugün Kayseri Park'ta bir ürün gördüm. Ücreti 190 TL, 2 kilo 200 gram idi sanırım. (yanlış hatırlamıyorsam)
Sizce bu ürün nasıl? 52 gram protein oranı falan yazıyordu. Bir yararını görür müyüm?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Vpok4n.jpg

Baskan bu urun bi ise yaramaz % 52 protein oranida cok dusuk gold standart whey veya ultimate nutrion prostar whey alin daha iyi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olay yanlis anlasilmis bu urunun bir porsiyonu 60 gr civaridir ve bir porsiyonda 52 gr protein bulunuyor bu muthis bi rakam ama bir porsiyon icin 60 gr fazla gibi geldi hesaplayinca 30 servis falan anca cikiyor

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merhaba;
Bahsettiğin ürün QNT metapure sanırım :)
oldukça iyi bir üründür.
% 52 değil frodo bir işe yaramaz dediğin ürün oldukça iyi bir ürün aslında. Bir araştırmanı tavsiye ederim araştırmadan değerlerini bilmeden direk ürünü kötülemişsin çok yanlış.
52 gr 1 porsiyon (2 ölçek) değerinde sunduğu protein miktarı ön etiketinde yazan.

1 porsiyon değeri 63gr (2 Ölçek)
Enerji ------------- 230 kkal
Yağ --------------- 1,2
Karbonhidrat ----- 3,1
Protein ------------ 51,8
L-Lösin 4874 mg(BCAA)
L-Valin 2920 mg(BCAA)
L-Izolösin 3061 mg(BCAA)
Toplam BCAA: 10855 mg
İzole Whey proteindir.
" Şeker İçermez " Aspartam içermez " Laktoz içermez "

Daha ne olsun 2 kg ürün 62 ölçek çıkıyor içerisinden.
Tek ölçek değerine bir porsiyon değerini böl ikiye gerçekten güzel değerler.

Saygılar...

Son düzenleme:
ya despo sen bu isin prine benziyosun;
sana bikac bisi sormam lazim!
su karin cevresindeki yaglari cabuk eritebilcek bi olay varmi? bende yaklasik iki aydir basladim bi spor salonuna, ama cok yardimci olcak kisi yok etrafta, varsa da zaten tanimiyorum :D
Isin acikcasi bu isle daha onceden hic ilgilenmedigim icin aletleri bile nasil kullanacagimi adam gibi bilmiyorum...yeni yeni ogrenmeye basladim iste...
Bana verebilecegin tavsiyelerin varmi? mesela nelere falan dikkat etmeliyim?
Simdiden cok tesekkurler
Valla bu markayi sadece 1 kere duymustum hic proteinlerine bakmamistim simdi boyle 52 gr diyince genelde bunlar 100 gr üzerinden olur bilirsiniz ordan yola cikip cok kotu dedim zaten ismide duyulmamis

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında duyulmamış markalar değil ancak supplementcilerde satılmıyor ayrıca mağazaları var o yüzdendir(g n c gibi)

Gerçekten güzel ürün laktozsuz olması önemli bence hemde çok diğer konularda her toz aynıdır birde şeker oranı tabi.

Kardeşim suplementciler bu tarz ürünleri kolaylıkla temin edip kar edemez. Bende bu ürünü Kullandım bitirdim ben indirimde olduğu için 168 tlye almıştım GNC den.

60 gramında 52 gr protein 11 gram bcaa ve amino asit profili sağlam , ürün bana yarar sağladımı dersen yanlış zamanda kullandığım için çok yarar sağlamadı fakat kullanan güzel yarar alan komşum vardı.

Alırsan bişey kaybetmezsin ama 190 tlye hedefine yönelik kaliteli bir whey de alabilirsin.[DOUBLEPOST=1404924527][/DOUBLEPOST]Bu arada Karışılabilirlik açısından güzeldi , tadı fena değildi :)

Bu site bana çok yardımcı oluyor öncelikle açmış olduğum konuya cevap veren ağabeylerime ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.
190 TL diyorlar ürüne fakat bizim spor lisansı olan arkadaş alacak %30 indirim yapacaklarmış o nedenle 150-160 civarına geliyor.
Bir de böyle bir şey gördüm, ( BKNZ ) acaba bu ürünler nasıl? 160 TL bu ürüne vereceğime linkini verdiğim ürünü alsam uygun olur mu acaba?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

150-160 TL'ye alma imkanın olursa al ve dene dostum bişey kaybetmezsin eğer maddi konuda sana sıkıntı değilse, amino asit profili sağlam görünüyor

Back
Yukarı