Sivilcelere çözüm !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dynamo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu konuda ben de epey müzdariptim. Lavanta yağını yüzünüze sürerseniz, sivilceler yok oluyor. Günde iki kere sürün, sabah ve akşam olmak üzere. Sivilceyi simsiyah yapıyor, sonra uçup gidiyor. Kükürtlü sabunla da yüzünüzü günde 3-4 kere yıkarsanız iyi olur.

Sırtımdakilere ne yaptıysam olmadı bir de dediklerinizi deniyim. Siyah nokta önerisi için teşekkürler bende birde böyle pütür pütür bir şeyler var içinden yağ çıkıyor.

Bu konuda ben de epey müzdariptim. Lavanta yağını yüzünüze sürerseniz, sivilceler yok oluyor. Günde iki kere sürün, sabah ve akşam olmak üzere. Sivilceyi simsiyah yapıyor, sonra uçup gidiyor. Kükürtlü sabunla da yüzünüzü günde 3-4 kere yıkarsanız iyi olur.

Doktorum günde 1 kere yıkamamı önermişti. Birden fazla kükürtlü sabunla yıkarsan yağ bezlerinin dengesi mi ne bozuluyor öyle bir şey demişti.

Doktorum günde 1 kere yıkamamı önermişti. Birden fazla kükürtlü sabunla yıkarsan yağ bezlerinin dengesi mi ne bozuluyor öyle bir şey demişti.

Öyle mi? O zaman doktora uyalım. Bir de, kükürtlü sabunla yıkarken yüzü normal sabunla yıkar gibi yıkamamak lazım. Ben ilk öyle yapıyordum. Maske görevi görüyor bu kükürlü sabunlar aslında, yani kükürtlü sabunla yüze köpürtün iyice, daha sonra 5 dakika bekleyin. Semsert yapıyor. Sonra zaten suyla bolca yıkanıp temizleniyor.

son 1.5 - 2 aydır bacaklarımda cıkmaya basladı benım de sivilceler geçmiyo :(
pudra olayını denıcem bakalım

Back
Yukarı