Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En son 2012 yi izledim. Anlatıldığı kadar güzel bir film değil,Görsel olarak 10 numaraydı ama Konusu saçma geldi bana . kıyametten kurutlmak öyle kolaymı =)

çoğunluk izlemiş olabilir ama ben gene de bilmeyenler izlesin diye eternal sunshine of the spotlessmind ı şiddetle tavsiye etmek isterim müthiş bi senaryo ve harika bir kurgu.
özelikle jim carrey hayranları jim carrey nin sadece komedi filmi oyuncusu olmadığını bu fılmı izleyınce tekrar anlayıp jim e hayran kalabılırler.
şimdiden iyi seyirler...

az önce hayattan korkma isimli türk filmini izledim.tavsiye edrim.birçok yaraya parmak basmış.ayrıca zeki alasya,tarık pabuçcuoğlu ve hakan boyav ustalıklarını çok güzel konuşturmuşlar.

En son ninja assassini seyrettim. Kac senedir amerikadayim, ilk defa bir ninja filmi vizyona girdi. Konu herzamanki gibi vasat, yalniz wachowski kardesler dovus sahnerlerinde dokturmusler. Sirf o sahnelerdeki bilgisayar efektlerini seyretmek icin izlemeye deger. Yalniz uyarayim, salonun yarisi disari cikti kanli sahnelere dayanamayip. Ben nedense gule oynaya seyrettim, bazen ben de mi bir sorun var diye dusunuyorum.

En son ninja assassini seyrettim. Kac senedir amerikadayim, ilk defa bir ninja filmi vizyona girdi. Konu herzamanki gibi vasat, yalniz wachowski kardesler dovus sahnerlerinde dokturmusler. Sirf o sahnelerdeki bilgisayar efektlerini seyretmek icin izlemeye deger. Yalniz uyarayim, salonun yarisi disari cikti kanli sahnelere dayanamayip. Ben nedense gule oynaya seyrettim, bazen ben de mi bir sorun var diye dusunuyorum.

:) Sanmıyorum...
Ben de öyleyim, kız başıma! Etraftan garip gözle bakıyorlar, o ayrı...
Ben testere 6 yı iple çekiyorum !

2007 yılına ait mutluluk isimli filmi izledim az önce.abdullah oğuz yapımı oldukça güncel bir film bana göre.özgü namal her nekadar sessiz bir kişiliği canlandırsada yine ön planda.

Testere 6 ya dün gittim.Vahşetin,kanın sınırlarını zorlamışlar.Serinin en iyi filmlerindendi diyebilirim.Kan kan kan.

The Man from Earth gayet güzeldi,sadece bir kulubenin içinde sohbet eden birkaç kişinin etrafında dönüyor,fakat harika bir bilim kurgu filmi.
Komedi filmi olarak zohan ve ali g favorilerim arasında,ama yanınızda bayan arkadaşlarla izlemek istemeyebilirsiniz.,uyarayım.

mtv jackass bölümlerinden birini daha izledim.gerçek eşek şakaları böyle bir şey.

Scary Movie hayranıyım 1-2-3-4 hepsini defalarca izledim ve her izleyişimde bıkmadan aynı şekilde gülebildiğim ender filmlerdendir.2011 de Scary movie 5 çıkacakmış merakla bekliyorum.Seri filmler arasında benim için birinci sırada Scary Movie vardır...

devrim deyince aklıma devrim arabaları geldi.arkadaşlar kabaca anlatınca siyah beyaz eski yapımları andıran basit bir yapım gelmişti aklıma.mizah,tarih ve Türkiye'de ozamanlarda dönen tezgahları çok güzel anlatan bir yapıt olmuş.kesinlikle izleyin derim.

devrim deyince aklıma devrim arabaları geldi.arkadaşlar kabaca anlatınca siyah beyaz eski yapımları andıran basit bir yapım gelmişti aklıma.mizah,tarih ve Türkiye'de ozamanlarda dönen tezgahları çok güzel anlatan bir yapıt olmuş.kesinlikle izleyin derim.

Devrim Arabaları filmi Türkiye'de ilk kez 2 defa vizyona giren bir yapıttır
Baba filmdir, kalitedir thums:

Birkaç gün önce paranormal denen müthiş bir korku gerilim izledim. eğer sakin kafayla izlerseniz gerçekten etkileyici. filim 2007 yılında çekilmesine rağmen halen ülkemizde sinemaya düşmedi. bir diğer yandanda filim çekildiği ülkede toplatılmış. flimin amatör kamerayla çekilmesi gerçeklik katmış.

Not: Bu tarz kötü ruh flimlerinden etkilleniyorsanız izlemeyin , bir kaç kişi flimden sonra piskolojik tedavi görmüş.

altyazısını bir türlü bulamadıgım için geç izledigim bir film ''Matrak Adamlar'' Funny People'ı izledim en son.

adam sandler'ın cogu filmini izledim hepsi için demiyorum ama sürekli olarak cinsellik üzerinden komedi yapmaya çalısıyo filmlerinde bu filmdede aynı taktigi izlemisler ama tadı kaçmış bana göre filmden ''f.u...'' kelimesini cıkartırsak ortada film diye bişey kalmıyo nerdeyse film de küfür veya cinsel içerik içermeyen bir iki bile degil sadece bir cümle yok komedi anlamındada 1-2 sahnede güldüm oda kahkaha tarzında olmadı benim hosuma gitmedi tabi izleyip begenenlerde vardır birşey diyemem:)...

birde Paranormal Activity'i izledim herkesin cok korkutucu buldugu film nedense beni hiç korkutmadı hatta filmin yarısında uyumuşum :( sonuna kadar zor izledim(Sıkıntıdan).Sanırım beni korkutmamasının sebebi yazları tatile gittigim köy evi oraya bir kamera koysam geceleri bundan daha fazlası oluyor :) köydeki insanlarla sizde alışıyosunuz bir süre sonra...

Back
Yukarı