arkadaslar is mevzu yuzunden radikal bir karar aldım uzun bir zamandir yapmayi dusunup de yapamadigim china yolculuguma cikiyorum. 2 ay surebilir bb yi de bosluycam ee para cok onemli napalim. cok konstanre bir sekilde calismam gerekiyor. biliyorsunuz ki artik istanbulun her tarafi guvenlik cameraları ile donatiliyor her cadde her sokak!. benim de isim guvenlik oldugu icin ihalelere giriyorum. simdi ben cinde ucuza gece gorusu de olan 365 derece donebilen cameralar uretebilecek bunu cok ucuza imal edebilecek sirketlerle gorusucem. prototipler yaptiricam yani cok isim olacak... yani soyle 1 ay 2 ay yazamiyabilirim. bu zaman diliminde kim gelir kim gider kim cinli hatunlari yer kim danimarkali hatunlarin disini ceker bunlari ben bilemem bunlari allah goruyor. allah sizi steroidlerin kotu yan etkilerinden, gym sakatlanmalarindan, kotu huylu karilardan, kari gibi gorunen travestilerden, ve en kotusu avrupali irkcilardan korusun. geri donunce formun anuna koyucam (despo kiziyodur simdik bana) heryerde trundirs yazicak :lol: hepinizin bicepslerinden oper calismalarinizda basarılar dilerim. arkadas nasihatı: testo kullaniyosaniz testislerinizi (tassak diyoruz biz burda) ve prostatinizi arada bir doktora gosterin gerci prostat icin parmak sokuyolar pek hos olmuyo ama buda gerekli ozele gidin kadin doktora yaptırın ben oyle yaptiriyorum. :lol:
yahu madagasklardayim shangaya 2 gün sonra gecicem is olayi da iyi gidiyor da bizim tercüman ibne cikti ya adam ciddi ciddi ibneymiş :shock: bavulunda vibrator var. baska tercumanda bulamam bu saatten sonra adamla bi de kari kiz muhabbetine girmisiz şöyle yaptim böyle yaptim anlatiyo. eşşogluibne... :x zaman bulucam galiba çok yogun gecmiyor. burdan çok az siteye girilebiliyor. hangi siteye girsen sayfa görüntülenemedi falan... kafayi yiycem hotmail bile çalismiyo...