Shredded Yağ Yakım Günlüğü

Shredded

Yeni Üye
Boy : 180
Kilo 70
Yağ yüzdesi %13

Evet normalde daha bu spora yeni başlamıştım fakat ip atlarken bağ doku zedelenmesi yaşadım ayak bileğimde.3 hafta spor yapma dedi doktor bende ne olur ne olmaz diye tavsiyesine uyacağım.
Bu sırada da 3 haftalık bu süre boşa gitmesin diye yağ yakımı yapıp yağ yüzdemi düşürmeyi aklımdan geçirdim.

Hedef
Yağ yüzdesi %8

Diyet
Sabah
50gr light ekmek(100gr için değ. Protein:9.12 gr Yağ 0.44 gr K.hidrat 51.62gr Diyet Lifi 13.48 gr)
300ml yağsız süt
50gr lor
1 adet yumurta
2 adet zeytin
1gr balık yağı

Ara öğün
1 badem 1 fındık 1 ceviz
1 kuru ananas 1 kuru üzüm 1 kuru kayısı

Öğle
1 şiş kuşbaşı
100gr light ekmek

Ara öğün
Bakla 100gr
25gr light ekmek

Akşam
50gr lor
1 muz
150gr yoğurt

Umarım bu 3 haftada yağ yüzdemi 8 e kadar çekerim.Fakat kardiyo yok sakatlıktan dolayı.

Fazla yaşamazsın bu diyetle :D

Fazla yaşamazsın bu diyetle :D
3 hafta yapacağım zaten amaç sakatlık döneminde yakabildiğim kadar yağ yakmak :)
Şu andaki yağ kütlesi 9,1 kg
Hedef 5,6

haliyle 3,5 kg yağ yakmak biraz zor olabilir 3 haftada 2,5 veya 3kg yağ yakabilirim en fazla.Bunu arttırmak için sınırları biraz zorladım kardiyo yapamadığımıda hesaba katarsak gayet uygun bence.

Yaklaşık yarım saat önce kahvaltımı bitirdim.Domatesi baya fazla seviyorum 3 domates yedim kahvaltıda :D bir duş alıp ara öğüne dalarım heralde.
Okula gitmedim devamsızlık hakkı az kaldı bitecek :(
En nefret ettiğim sene bu heralde

Bugünde bir aksilik olmadan diyeti tamamladım gün içinde tükettiğim çay ve kahveye bağlı olarak vücudum baya su atıyor.Bu da tartıda 1-2kg oynama yapıyor doğrusu.
Diyet bitince kahve ve çay tüketimine ara vereceğim belli bir süre böbrekleri fazla yormamak lazım + gece uyku gelmiyor.

Kalori olarak cok dusuk ama vucut kas oranin cok yogun olmadigi dusunuldugunde TDEE cok fazla olmamali, zaten fiziki bir aktivite icine girmeyeceksin.

Ben olsam yag da kilo basi 0.5 gramin altina hic inmem, saglikli yaglarin yag yakimindaki onemi ortada.

protein de normal spor yapmayan insanin ihtiyaci 1.2 gram civari en azindna onu karsilamaya calis.

Dusuk kalori diyetlerine oldum olasi sicak bakmamisimdir, yazdigim yag yakiminda yonelik diyetlerde (istisnai durumlar haric) erkekler icin pek 2000 kalorinin altina dusmem.

Kalori olarak cok dusuk ama vucut kas oranin cok yogun olmadigi dusunuldugunde TDEE cok fazla olmamali, zaten fiziki bir aktivite icine girmeyeceksin.

Ben olsam yag da kilo basi 0.5 gramin altina hic inmem, saglikli yaglarin yag yakimindaki onemi ortada.

protein de normal spor yapmayan insanin ihtiyaci 1.2 gram civari en azindna onu karsilamaya calis.

Dusuk kalori diyetlerine oldum olasi sicak bakmamisimdir, yazdigim yag yakiminda yonelik diyetlerde (istisnai durumlar haric) erkekler icin pek 2000 kalorinin altina dusmem.
2 öğüne zeytin yağlı salata ekleyeceğim o zaman teşekkürler. :)

Bizim yağ yakım günlüğü hikaye oldu doktor yanlış bakmış emara pazartesi günü yeniden idmanlara başlıyorum.
Bugün kontrole gittim yanlış bakmış emarıma 1 hafta dinlendirsen yeter dedi benim bacak antrenmanıda en son zaten problem yok.

Back
Yukarı