Nicki : Sugar Dogum Tarihi : 9 Eylül 1965 Boyu : 1.69 m Off Season Ağırlığı : 104.5 kg Yarısma Agırlıgı : 97.7 kg
Mükemmel bir vücut.Yalnız biraz ağırlığı hafif gibime geldi.Ronni,markus ve diğerleri 115 kg'dan hafif değillerdi...
Bu adam benim fovorilerimden bi tanesi çok estetik ve değişik bi karizması var bence bir çok şampiyondan estetik buluyorum kendisini 8)
Vay be vucüt içinde vucüt yapmış :lol: Siyah beyaz kollar yana açık resimde tricepsler cok iyi çıkmış
Mükemmel estetik bir adam, midesi süper. Flex Wheeler ile birlikte gördüğüm en estetik vüçutçulardan. Boyu daha uzun olsaydı daha iyi dereceler yapardı.
bıcepslerdeki uzuluk ve goruntudeki sertlik diğerlerinin hiçbirinde yok.coleman yarısmalardan cekılmeden bırıncılıge kendını yakın gormedıgını soylemıstı bır röportajında.