S
sthammer
Guest
iyi görünüyor
bu aralar yağ yakımını bozmaya niyetliyim zaten, karnım acıktı valla..

Bu arada Xtend aldım. Bugün denemeye başlayacağım![]()
Fiyatı ne olmuş acaba ? Bir de yeni versiyonu geldiyse içeriği nasıl ?
Ya Baltalı diye bir firma var keçi sütü ve ürünleri yapıyor izmirli bir firma tavsiye ederim. Migroslarda da falan ürünleri var. tadı da güzel ağır değil tavsiye ederim. Online satış ile türkiyenin her yerine de getirtebiliyorsunuz eğer merkezde değilseniz. Baltalı Gıda %100 Keçi Sütü Keçi Peyniri Online SatışEniştemin keçiler vardı o evde yapıp yolluyordu ama sattı hepsinişimdilik ev yapımı yoğurtla idare ediyorum. AOÇ'nin dükkanı var yakında orayada bakacağım
Bir ara baltalı keçi loru yiyordum ama çok sürmedi, fiyati yüksekti biraz, 100 gramda 26 gr protein vardi ve yag dusuktu ancak tadi cok tuzluydu, epeydir görmedim marketlerde..Ya Baltalı diye bir firma var keçi sütü ve ürünleri yapıyor izmirli bir firma tavsiye ederim. Migroslarda da falan ürünleri var. tadı da güzel ağır değil tavsiye ederim. Online satış ile türkiyenin her yerine de getirtebiliyorsunuz eğer merkezde değilseniz. Baltalı Gıda %100 Keçi Sütü Keçi Peyniri Online Satış
Geçmiş olsun, bemiks C tavsiyem ekstradan..Bugün B beslenme programımı uyguladım. İdmanım ise hiç verimli geçmedi. Özellikle hastalık arifesinde dolanmam nedeniyle tam verim alamadım. Supradyn aldım. Hastalığı atlatırsam güzel olacak. Ölçüm alacağım en kısa zamanda ancak kilo olarak aynıyım hala![]()
Aslinda c vitamini için redoxon daha uygun olur, bemiks te b grubu vitaminler daha zengin ve 200 mg kadar da c vitamini var tek tablette..Evde C vitamini arıyorumda daha bulamadım![]()
Ölçülerimide aldım:
Omuz: 135
Gögüs: 108
Bel: 104
Kol: 47
Kalça : 110
Bacak: 67
Ayak üstü ölçüm aldım. İlk ölçümler gibi hata payı olabilir. Çünkü 40 günde bu kadar değişim zor bence ama gözle görülür değişim var. Küçülme beklerken giderek büyüyorum
Omuz: 138.5
Gögüs: 111
Bel: 105(azönce yemek yedim)
Kol: 47,5
Dr.Steelhammer vitamin konusunda pek tecrübem yok tavsiyelerine dikkat edeceğim
Hastalığım nedeniyle haftasonuna kadar idmanlara ara verdim ve kendimi besiye çektimBakalım sonuç ne olacak
![]()
saka dimi bu?Şeytan dürttü idman yapayım dedim. Tam performans olmasada hafif ama güzel oldu. Beslenme ise tahminen 5-6 bin kalori alıyorum![]()