hayat tecrübesi peşinde koşuyorsun ben sana olacakları şöyle bi tahmin edebiliyorum..sen bence o kızla sevgili olmaya çalış çıkmazsan kısmet çıkarsanda hayırlı olsun sorası nası olsa sonra ayrılcaksın ayrılınca yaklaşık böyle 3-5 ay tribal enfeksiyon takılcaksın sonra ****orum lan diceksin ve bi bakcaksın kendini eskisine göre çok daha güçlü hissediyorsun ve kızlarla laylaylom olmaya başlarsın takmazsın yani artık eskisi kadar devamıda senin yaşantına bağlı...emin ol 2 sene sonra kızın adını bile hatırlamazsın..
sonuçta tecrübe g.te giren kazıkların toplamıdır ve sen şimdi o kazıkla oynuyorsun xD
atalarımızında dediği gibi
seven düzülür,düzen sevilir
sansür pek tutmamış sanki
öncelikle konu sahibi arkadaş,online oyunu bıraktığın iyi olmuş,tebrik ederim.şahsi tecrübeme dayanarak birşey söyleyeyim,kızla muhabbeti ilerletmeden direk karşısına geçip hoşlandığını söyleme,batarsın.ilk hedefin samimi olmak olsun.ama çok da uzatıp kanka moduna geçme.samimi olduktan sonra duruma bakarsın.
eğer kız çok güzel havalı,tiki yaşantısı süren biriyse bile gene de hiç çekinme.inan içinde tutman çok kötü olur.etrafımda bunu yaşayan 1den fazla arkadaşım var,hele biri de kankam ki adam boşu boşuna lise yıllarının ağzına s.tı.söylemen çok daha iyidir.reddedilirsen de hayata küsme,"ben ondan başkasını sevemem,ühühü hiç bir kız bana değer vermiyor abi" gibi fikirleri benimseme.
bir de sadece bu durum için ve senin için söylemiyorum,arkadaş kalmak iyi bir fikir değil."sen çok iyi birisin arkadaş kalalım" ne demek açıklayayım.muhabbetin iyi,benimle ilgileniyosun,etrafımda benim için ölüp bittiğini bildiğim birileri olduğunu bilince egom tavan yapıyor,ne kadar güzel olduğumu tasdikliyorum,zor durumda da yardımıma koşarsın ne de olsa vs...." anlamına gelir,tabii söylenirken iyi niyetle söylenmiş imajı verilir "seni kaybetmek istemiyorum vs..." .şükür bunu da kendim deneyimlemedim ama hem gerçek hayatta hemde hergün forumlarda bir sürü aşk acısı başlıklarında görüyorum.o iyi bir kız yapmaz demeyin,prenseslik egosu çoğu kızda vardır,en iyilerinde bile.
konuyu dağıttım mı bilmiyorum ama bu işlerin önceden provası yapılamadığı için sadece genel yargıları söyleyebilirim.