Sevgilinizi Sevme Sebebiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Setenay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgilinizi Neden Seviyorsunuz ?

• Statüsü, mesleği, kariyeri İçin

Votes: 0 0,0%
  • Zengin Olduğu İçin

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    29

Setenay

Üye
Sevgili Arkadaşlar, hepimiz hemen hemen genç insanlarız, çoğumuzun sevgilisi var
Belki kafa yordunuz belki yormadınız (:

Biraz hassas bir konu ancak gene de anket düzenlemek istedim ;)

İşte sorumuz; sevgilinizi neden seviyorsunuz ?

Neden O ?

Son düzenleme:
setenay ben neredeyse hepsini işaretledim

en başta güzelliği, cana yakınlığı ve sağlam kişiliği geliyor benim için diğerlerinide seçeneklerde gördüm hoşuma gitti işaetledim

bence bir kız ne kadar güzelse kişiliğide o denli oturmuş en az ben kadar cana yakın ,sempatik ve duygusal olmalı, mantıklı davranmalı, çıt kırıldım olmamalı (gerektiğinde Yumruk yumruğa birbirimize girebilmeliyiz:D) bana ve sevdiklerime saygı göstereceğine beni inandırmalı

Çok güzel yazmışsın Savaşçı :D
Benzer düşünüyoruz demek ki ...

Yalnız adminlerden bir ricam olacak, tek seçenek işaretlenebilecek şekilde ayar yapmak istiyorum

Bir de kimin hangisine oy verdiği sadece benim görebiliyor olmam gerekmiyor mu ?
O da anketi ben düzenlediğim için ...

Yardım ederlerse sevinicem

Cinsellik İçinisaretledim cunku kendini bayan mukemmel sanip daha once cok arkadasimla dalga gecti bnde bi bakimdan arkadaslarimin intikamini aliyorum dunyanin onun etrafinda donmedigini anlamasini sagliyorum :)

Sevgilimle sadece onun sevgisi için beraberim ve sözlendim. Benim kalbim mehtaba düşmüş kimin umrunda :(

''Evrende Bir Tane Daha Onun Gibisini Bulamayacağıma İnandığım İçin'' bende bunu işaretledim duygularımı en iyi bu cümle ifade ediyor.iyiki benimle

Secenekler cok guzel de bunlardan birini secerken kendimize karsi dahi durust olabilecegimizi zannetmiyorum. Testin sonucunda muhtemelen buyuk bir cogunluk belli bir kac cevabi isaretleyecektir. Boyle bir testten daha dogru bir sonuc almak icin testin hazirlik asamasinda ve sorularin seciminde profesyonel teknikler kullanilmali bana kalirsa.

Secenekler cok guzel de bunlardan birini secerken kendimize karsi dahi durust olabilecegimizi zannetmiyorum. Testin sonucunda muhtemelen buyuk bir cogunluk belli bir kac cevabi isaretleyecektir. Boyle bir testten daha dogru bir sonuc almak icin testin hazirlik asamasinda ve sorularin seciminde profesyonel teknikler kullanilmali bana kalirsa.

Erkek arkadaşımdan ayrıldığımdan beri bu konulara kafa yoruyorum :D
Bence herkes bunu yapmalı, iyi geliyor.

Seçenekleri kendim saptadım; aslında daha çok şık olacaktı, daha birçok sebep vardı aklımda ancak abartmak istemedim açıkçası :D

Dürüstlüğe gelince, o bir muamma Aneximandros ama birçok insanın neden sevgilisiyle birlikte olduğunun bilincinde olmadığını düşünürsek, insanları silkelemiş bulunuyorum aslında bu yaptığım anket ile, bir durup düşünmek . . .
Hatta seçenerek sunarak belki de farkındalık geliştiriyorum

[QUOTE birçok insanın neden sevgilisiyle birlikte olduğunun bilincinde olmadığını düşünürsek, insanları silkelemiş bulunuyorum aslında bu yaptığım anket ile, bir durup düşünmek . . .
[/QUOTE]
bu cümlen çok doğru setenay sonuna kadar destekliyorum.en çokta sadece sevgilim olsun diye biriyle birlikte olanlar silkelenecektir.

Evet bence de Hunter

İnsan hayatındaki insanla neden birlikte olduğu sorusuna gerek kendine gerekse karşısındakine yanıt veremiyorsa, orada bir durup düşünmek lazım

Bir de eski sevgilisini unutmak için yeni bir sevgili edinenler olmalıydı şıklar arasında aslında

Evet bence de Hunter

İnsan hayatındaki insanla neden birlikte olduğu sorusuna gerek kendine gerekse karşısındakine yanıt veremiyorsa, orada bir durup düşünmek lazım

Bir de eski sevgilisini unutmak için yeni bir sevgili edinenler olmalıydı şıklar arasında aslında

Bir de, sadece sevdiği için olabilirdi.

Yukarıdaki seçeneklerden herhangi birine cevap veremiyorsan o da senin bakış açın

Back
Yukarı