Darksafir2
Üye
2 yıldır seviyorum demiştim sevgilisi var diye açılamıyordum. bu kız 1 hafta önce ayrıldı ve geri dönmez yani olayın içine girmicem zaten. Bu kızla nasıl konuşmalıyım her görünce içim parçalanıyor yani bir cevap beklemiyorum sadece açılayım diyeceklerimi diyeyim ve artık bu dert gitsin 2 yıla karşılık 5 dakika hakkım değil mi ? çok açık sözlü bir insanım utanma arlanma hiç yok cidden
direk kıza dm denmi yazsam yoksa numarasınamı yazsam yoksa okulda direk yanına gidip 5 dk bakarmısın diyip konuşayımmı ? hiç bilmiyorum yardım edin. Bu arada hiç konuşmuşluğumuz yok birde eski sevgilisi dövmeli cool çocuk götünden ayrılmıyor ama dediğm gibi sevgili olma niyetim yok yani o kabul etmez ki öyle düşünüyorum. Gerekirse çocuklada kavga ederiz eğer derseki ben seviyorum felan çeker onunlada konuşurum yok derse kendi bilir. Gözümüzün gördüğü hiçbişeyden korkmayız.
Bişey daha demek istiyorum beyler , ben bu kıza açılmıcaktım ama bu içimdeki yangının bi nebze sönmesi ve hani bir his vardır ya hani bişey yapman lazımdır ama yapamazsın ve kaybedersin tek şansında gider bu kız seneye gidebilir okuldan belirsiz. bidaha hiç konuşamayıp içimdeki bu alev kalırsa diye korkuyorum.

Bişey daha demek istiyorum beyler , ben bu kıza açılmıcaktım ama bu içimdeki yangının bi nebze sönmesi ve hani bir his vardır ya hani bişey yapman lazımdır ama yapamazsın ve kaybedersin tek şansında gider bu kız seneye gidebilir okuldan belirsiz. bidaha hiç konuşamayıp içimdeki bu alev kalırsa diye korkuyorum.