Sensation Turkey 2012

Hymenalos

Yeni Üye
Arkadaşlar sensation organizasyonu bu sene türkiyede gerçekleşicek daha yer ve tarih belli değil ama adres TÜRKİYEEE !

(Sensation is pleased to announce it's coming to Turkey. More information about the first Turkish Sensation will follow soon! )

Ücret ne olursa olsun orada olucaklardan biride benim :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=Qi0MzQdoJkI[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
ücret bencede uygun olmamalı yoksa önüne gelen gelir kavga çıkaran bayanlara sarkanlar çok olur artık zaten ücreti çok düşük konser yada barlara vs gitmiyorum az ama öz geziyorum böylesi daha iyi tabi isterdimki parası az olan iyi insanlarda gelsin ama bedava yada çok düşük ücretli yerlere ne kadar efendi gibi eğlenmeye gelen insan oluyorsa bi o kadarda ortalığı karıştırmak için gelenler oluyor

eşeğe altın semer vurmuşlar eşek efendi adam olmuş o yüzden bende pahalı olmasından yanayım

ücret geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 65 euro' du ama dediğin gibi bu fiyata bile ipini koparan gelicektir :D ayriyetten marmaristede olabilir büyük eğlence kulüpleri mevcut marmaris te ama istanbulda olabilir.

65 avro mu :(

bence min bir 200 avro olsun ki en azından az da olsa kalite artsın

be şöle sölim bir kız arkadaşımla bir yere çıkıcaksam hemen o yerin fiyatlarına bakıyorum eğer bir yer ücreti çok yüksekse asla orda öle garip tipler olmuyor

yada 3 bira içince sevgilisini dövenler yanınızdaki kızı taciz edenler yada sizi bile taciz edenler olmuyor

Daha once Amsterdam, Budapeste, Dusseldorf'ta katildim fakat Turkiye'ye neden gelmis onu anlamadim, beyaz atlet-corap-don ile gelmezler umarim. Asagilamak amacli bir yazi degil yalnizca bu tur aktiviteler bizim insanimiz icin biraz amacindan cikan seyler. Ucretinin Turkiye'ye ozel yukseltilecegi soz konusu olamaz herhalde ama okuzun fakiri zengini yok Turkiye'de, once zihniyetin degismesi lazim tum Orta Dogu ulkelerinde degismesi gerektigi gibi.

Guney kesimlerde duzenlenirse daha iyi olur, Istanbul kesinlikle olmamali.

bende gidiceklerden biriyim ve umarım ücreti asla uygun olmaz çünkü nerde bir ayı orda oluyor kızlara sakıyor bilmem ne

Aynen katılıyorum. Kesinlikle ucuz yapmamaları lazım. Kızları sarkmayı da geçtim ortamın rengi bile değişiyor

Back
Yukarı