Selamlar başlayalı iki ay oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ltnts
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ltnts

Üye
Herkese selamlar.Aranıza an itibarıyla katılmış bulunmaktayım.
Boy:1.78
kilo:80
göbek ve göğüsler aşırı yağlanma spsmiley
Resimlerimi ekledem.İki aydır body e gidiyorum ancak 2-3 kilo aldım sanırım düzensizlikten.
Şimdi başka bir spor salonuna yazıldım yeniden başlıcam 1 haftadır gitmiyorum.Sizlerden önerilerinizi bekliyorim.Nasıl bir program-diyet yapmalımıyım vs.Şimdiden herkese teşekkürler.

Eklentiler

• PICT0019.JPG
    PICT0019.JPG
    13,9 KB · Görüntüleme: 496
  • PICT0022.JPG
    PICT0022.JPG
    8,9 KB · Görüntüleme: 464
Son düzenleme:
Merhaba.

Öncelikle bu sporu düzenli yapmalısın.Beslenmende yağ,un,meşrubatlar,tatlılar abur cuburlardan uzak durmalısın.Sabah ve antremandan 40 dakika önce 2 bardak şekersiz kahve iç.Günlük 1500mg l-carnitin kullan.

Spor salonu hocandan yağ yakımına yönelik idman programı iste.Bol bol su iç ve sabırlı ol.

Arkadaşlar birşey daha belirtmek istiyorum ben vücut geliştirme değilde daha güzel bir görünüm istiorum yani hacim değil bir manken vücudu gibi :)

Arkadaşlar birşey daha belirtmek istiyorum ben vücut geliştirme değilde daha güzel bir görünüm istiorum yani hacim değil bir manken vücudu gibi :)

Valla herkes biraz fit oluyum diye başlar bu spora,Ben 61 kiloyken 70 kilo oluyum biraz fit oluyum yeter dedim şimdi 80 küsürlerdeyim 90 kg olmaya çalışıyorum :D

Valla herkes biraz fit oluyum diye başlar bu spora,Ben 61 kiloyken 70 kilo oluyum biraz fit oluyum yeter dedim şimdi 80 küsürlerdeyim 90 kg olmaya çalışıyorum :D
:D bende 80 kg dan 75e düşmeye çalışıyorum hadi hayırlısı bu arada hacim değilde normal bi vücut için ne yapmalıyım şınav ve barfiksin iyi geleceğini söyleyenler var..

:D bende 80 kg dan 75e düşmeye çalışıyorum hadi hayırlısı bu arada hacim değilde normal bi vücut için ne yapmalıyım şınav ve barfiksin iyi geleceğini söyleyenler var..

Senin güzel bi diyetle yağlarını yakman lasım.Şekerden,yağdan,tuzdan mümkün mertebe uzak dur,koşu-bisiklet-yüzme gibi cardio hareketlerine yönel,hele ki şu an içinde bulunduğumuz yaz döneminde yağ yakımın çok daha rahat olur,ama diyet şart tabiki ;)

Merhaba.

Öncelikle bu sporu düzenli yapmalısın.Beslenmende yağ,un,meşrubatlar,tatlılar abur cuburlardan uzak durmalısın.Sabah ve antremandan 40 dakika önce 2 bardak şekersiz kahve iç.Günlük 1500mg l-carnitin kullan.

Spor salonu hocandan yağ yakımına yönelik idman programı iste.Bol bol su iç ve sabırlı ol.
Önerebileceğin carnitin varmı yada temin edebileceğim bi yer

Sağlam cardio yapmalısın başlayalı 2 ay olmuş ve onuda sağlam geçirdiğine inanmıyorum l-carnitine kullanmana gerek yok bence.diyet+cardio yeterli senin için.

Back
Yukarı