Zaçma, tarım ve köy işleri bakanlığınca onaylı , eğer onlar kimyasalsa protein tozlarıda kimyasal, ve 3 gram fazlada değil 330 ml süt te 30 protein var Sek in Pınarın da 27.En iyisi günlük süt uht süt meyve suyu. 3 gr fazla protein varmışmış light süte yağsız kakao kimyasal ekle olur tabi.
Pınar içim gibi kendini kanıtlamış firmalara açıkcası daha çok güveniyorum, dışarıdan perakende aldığımız tozlar haberlerde çokça olduğu gibi kaçak ve tehlike durumları olduğundan , bu 3 markaya daha sıcak bakıyorum.Onlarında içine zaten whey katıyorlar. Düz toz alıp duruma göre su/süt ile içmek daha mantıklı
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gidip merdiven altı yerlerden tabi sahte çıkar. Bilinen mağazalardan aldığın sürece sıkıntı yok. Ki yukarda dediğim gibi o sütlere de toz katılıyor ve katılan tozun ne olduğu belirsiz. Tabi tercih meselesi ama gerek bilinirlik, gerek ekonomik olarak büyük kutu toz alıp duruma göre su yada sütle tüketmek daha mantıklı.Pınar içim gibi kendini kanıtlamış firmalara açıkcası daha çok güveniyorum, dışarıdan perakende aldığımız tozlar haberlerde çokça olduğu gibi kaçak ve tehlike durumları olduğundan , bu 3 markaya daha sıcak bakıyorum.