Sebze Yemeklerini Yiyemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sebze çorbası tavsiyemdir, istediğin bikaç sebzeyi, özellikle pırasayı öneririm, tencerede suyla pişir, içine isteğe göre et suyu, kıyma falan da koyabilirsin az, tuz, baharat, mixerden geçir, bütün sebze yemeklerinden daha lezzetli oluyor. normalde yiyemediğim çoğu sebzeyi böyle yiyebiliyorum.

tero danny nin her yorumunun altına atlamasan adam tavsiyede bulunmuş arkadaşa sana mı kaldı onu yorumlamak forumda olmasak benimde seni yorumlayasım varda. neyse shaq kusura bakma biraz konudışı olduda konuna gelince sebzeleri etle yemende sıkıntı yoksa çok az olsa da yanlarına biraz et ekle zaten daha çok psikolojik bir şey gibi duruyor belki işe yarar o yüzden

dany benim mesaja atlıyo coentra iyi bak gözlerde bi problem yoktur inş. Hem seni ne alakadar eder kime ne yazdığım danynin avukatımısın.

Sebze ve meyvelerin spor alanında önemi çok büyük. Aslında tüm yiyeceklerin sporda önemi büyüktür. Özellikle de proteinin. Ve pandemi döneminde tüm yiyecek tedariğimi online hallediyorum. Hele getir dediğim gibi geliyorlar. Sporumu yapıp terletiyorum kendimi. Üstüne de almam gereken besinlerimi tüketiyorum. VE bunlar sayesinde istediğim gibi fit bir vücuda sahibim.

Back
Yukarı