Bende forumda arattım fakat herhangi bir konu bulamadım. Hocalarımızın yorumlarını bekliyoruzBu marka ve bu protein tozu hakkında bilgisi olan yok mu ? supplement sitelerinde ve bu forumda da neredeyse hiç bilgi ve yoruma rastlamadım. bu tozu kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim. şu sıralar ******kampanyasında gayet cazip bir fiyata satılıyor.
selamlar scitec bende kullanmayı düşünüyordum ama proteinine göre şeker oranı çok fazla birde içinde glikoz şurubu var. BSN markasını hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var ve hepsi de memnundu, gerçi onunda şeker oranı çok yüksekArkadaşlar bu ürün hakkında kullananlar tat içerik işlev hakkın da yorum yapsınlar indirimde 133 lira 70 servis birde bsn 6 mi bu mu daha iyi
selamlar scitec bende kullanmayı düşünüyordum ama proteinine göre şeker oranı çok fazla birde içinde glikoz şurubu var. BSN markasını hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var ve hepsi de memnundu, gerçi onunda şeker oranı çok yüksek![]()
Başağrısı çok ilginç cidden biraz aldığın miktarı azalt ikiye bölüp 4-5 saat aralıklarla dene bakalım ne olucak bide aldığın yere bi mail at hiç bu tarz geri dönüş var mı bakalım?içindeki bi madde dokunuyor olabilir alerji tarzı bişey varsabu markanın tank adlı muscle gainer ürününü aldım daha yeni başladım ama içince başımı ağrıtıyo çok da araştırdım markayı genelde yorumlar iyi ama sorun bende de olabilir
Sizce napayım devam edersem vücut alışır mı yoksa bırakayım mı