Saylev findik ezmesi,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan münzevi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

münzevi

forum Kurdu
Bim'de satılan güzel ve ekonomik bir enerji ve protein kaynağı.100 gr'da:

558 kcal enerji

46 gr yağ

11 gr protein

mevcut. 320 gr lık kavanozu 4.5 lira civarında.

Calveninde içinde o derecede yağ var %85 fıstık içeriyor sağlıklı yağ bu arada yağ asitleri insülin yükseltmiyor ama şeker öyle değil.

Vazgeçemediğim lezzet, bırakamıyorum fındık ezmesini.

Tek seferde dibini görmek istiyorum bazen :)

Eğer içindekiler kısmında şeker yazıyorsa boşverin :)
Tabi kilo alma çabasında değilseniz

aynen. En güzeli Calve şekersiz fıstık ezmesi, ama onuda hiçbiyerde bulamıyorum :/

Şekerden bahsedilmiş ama türkiyedeki marketlerde bütün fındık ezmelerini inceledim malesef şekersız fındık ezmesi yok. Hepsinin oranı %70 - 60 civarında. İçlerinde en ekonomik olanı sayley.

Ben ayda 2 kutu tüketiyorum yalnız bağımlılık yapabilir 1 kaşık alacam dersiniz ama devamı gelir bi bakmışsınız kutunun yarısına gelmişsiniz..

en güzel ezmenizi evde kendiniz yapmanız balla yapılabilir vs kakao ile karıştırılır vanilya eklenir zevke isteğe ihtiyaca göre. tek bir blendere bakar olay.

Fiskobirlik çok güzel calve şekersizde iyi ama heryerde yok maalesef bizim burada fiskobirliğin satış yeri var depoları falan var orada küçük satış yeri var sadece fındız ezmesi değil kiloyla fındık fıstık,buğday,arpa ne ararsan :D fındık ezmesi 3.5 tlye alıyorum

%46 yağ şekere oranla hiç diyorsun yani?

valla 5 gram seker alacagıma 100 gram saglıklı yag alırım daha ıyı hemde kılo vermeme yardımcı olur gunluk yag ıhtıyacımı karsılar :D bu tarz sekerlı urunler ancak agırlık antrenmanından sonra basıt karbonhıdrat ıcın kullanılabılır zaten onuda tutup 100 gram yenmez yanı cokaz yemek lazım :D

Back
Yukarı