savaş cebeci doğal mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar savaşı bilen bilir.geçenlerde mens health de bir yazı okudum ve yazıda şu vardı 170 lik adama ilaçsız 52 cm 10 yağ oranında bir kol yaptırdıklarını ve iğne vurmadığı yazıyordu.bu yazıyı aylar önce okumuştum.
bana göre savaş ilaçlı peki ya size göre...
eğer ilaçlı ise nedenini belirtin.ve bir şey daha ilaç basan kişi meme uçundan nasıl anlaşılır.

2014-2013 öncesi videolara bakın arada bir anda ne kadar fark olduğunu görürsünüz.

Ayrıca tuttuğu su miktarından belli. Normal insan o kadar su tutamaz.

2014-2013 öncesi videolara bakın arada bir anda ne kadar fark olduğunu görürsünüz.

Ayrıca tuttuğu su miktarından belli. Normal insan o kadar su tutamaz.
Savaş cebeci videolara başladığı yıllarda fıtık ameliyatı olduğunu ve baya kütle kaybettiğini göstermişti fotoğraflarla. Sonra kas hafızası oldugundan hacmini hızlı geri kazanmış olabilir o aralıkta ben oyle düşünüyorum. Ben kesinlikle dogal olduğunu düşünüyorum

Her ne kadar sevmesem de, ''Bench Press göğüs çalıştırmaz, Deadlift sırt hareketi değildir'' söylemleriyle saçmalasa da yiğidi öldür, hakkını yeme şimdi. Gençliğinden beri sporu yaptığını belirtmişti ve o senelere göre o kol normal bence. Doğal benim düşüncem. Ha, beni en çok düşündüren, şu 4 senede o kadar yağı yanaktan nasıl alabildi, merak ediyorum. Kısacası pek ilaca bulaştığını zannetmiyorum açıkçası.

Her ne kadar sevmesem de, ''Bench Press göğüs çalıştırmaz, Deadlift sırt hareketi değildir'' söylemleriyle saçmalasa da yiğidi öldür, hakkını yeme şimdi. Gençliğinden beri sporu yaptığını belirtmişti ve o senelere göre o kol normal bence. Doğal benim düşüncem. Ha, beni en çok düşündüren, şu 4 senede o kadar yağı yanaktan nasıl alabildi, merak ediyorum. Kısacası pek ilaca bulaştığını zannetmiyorum açıkçası.

"Ha, beni en çok düşündüren, şu 4 senede o kadar yağı yanaktan nasıl alabildi"
İşte bu su tutumunun bir örneğidir. Doğal bir insanda bunu göremezsiniz. O kadar yağın surata toplanması gibi bir saçmalık olamaz.

@Pısırıkkatil

Savaş cebeci videolara başladığı yıllarda fıtık ameliyatı olduğunu ve baya kütle kaybettiğini göstermişti fotoğraflarla. Sonra kas hafızası oldugundan hacmini hızlı geri kazanmış olabilir o aralıkta ben oyle düşünüyorum. Ben kesinlikle dogal olduğunu düşünüyorum

Daha önceki toplam kas kütlesi(genel olarak karşılaştırma yapın tekrar) ile şimdikini karşılatırın oransız bir büyüme ve su tutma var.

Belli bir podyum tecrübesi olan insanlara sorun(NPC'de yarışmış az çok bir derece yapmış veya daha üstü vb...) ilaçlı olduğunu söyleyecektir. Benim görüşüm işin içinde anabolikler var ama su atımı-yağ yakımına yönelik ciddi bir ilaç kullanmıyor.

Kendimizden başka kimsenin doğal olup olmadığını kesin olarak bilemeyiz. Savaş Cebeci'nin doğal olma ihtimali kuvvetlidir. Beslenme videolarına bakın, adam günde yaklaşık bir kilo kırmızı et yiyor, neticesinde de dana gibi oluyor. :)

Kendimizden başka kimsenin doğal olup olmadığını kesin olarak bilemeyiz. Savaş Cebeci'nin doğal olma ihtimali kuvvetlidir. Beslenme videolarına bakın, adam günde yaklaşık bir kilo kırmızı et yiyor, neticesinde de dana gibi oluyor. :)
Kırmızı et yemekle bu is bitseydi turkiyede herkez zargana olurdu.

Böyle konuları 10 sene tartışsak çözemeyiz ve çözersek te kimseye pratik bir faydası olamaz.Ayrıca kuralların 3.şahısları itham maddesine de aykırı mesajlar yazılabilir
Bu yüzden kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı