• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

SaSuTa SIRT POZU

bence yeni bir kıvanç vakası değil.eksikler oldukça fazla.sırt boşluklar ile dolu,yani çalışmaya aç bir resim sergiliyor.çalışmaya devam.

sadece tekwando antremanları için yapılan çalışmalarla olacak kollara benzemiyor onlar..yada çok iyi genetiğin var..

diez@ Doğru tespit, zaten sadece taekwondo antranmanı ile değil haftada iki gün 1'er saatten yaptığımız spora yönelik aletli güç çalışması yapıyorduk. Yine söylüyorum tam anlamı ile bady yapmıyorduk. Aslında yapmayı düşünüyorum çünkü geçenlerde menüsküs ameliyatı geçirdim ve dizlerimi güçlendirmem lazım ama tembellik bi defa yakaladı bizi...

Burada hakkımda yazılanları malesef üzülerek okudum. Eğer ilk başta fotoğrafların bana ait olmadığını düşündüğünüzü açıkça söyleseydiniz bu fotoğrafları daha önceden koyardım ama yok bir kıvanc79 vakası daha gibi laflar hiç hoş değildi kaldıki bende şimdiye kadar bu kıvanç79 vakasının ne olduğunu bilmiyordum. Tek kelime ile yazık diyorum başkada bişi demiyorum...

Sasuta basligi temizledim,

Lütfen Kivanc konusunu en azindan bu baslikta kapatalim.
Resim yükleme kurallarinida okuyalim bu arada..

Back
Yukarı