Sana İnsan Diyenin!

jeyjey

Üye
yardpre3.jpg

ad68c95372.jpg

giantsingh.jpg

04_longestyard.jpg

dilipsingh.jpg

dövüşmeyi bilse gerçekten çok başarılı olabilir ama maalesef yaptığı tek şey seninde dediğin gibi allah ne verdiyse girişmek 8)

Blitz dedi:
4. Resimdeki zenci de Bob Sapp sanırım. Bilen bilir Bob Sapp'i. K-1 dövüşcüsü, izlemesi en zevkli adamlardan biri ama tekniği çok düşük.
evet biliyorum onu.adam sopa yiyerek rakibini yoruyor sonra dövüyor ya.yıkılmak bilmiyordu.tabii yıkıldığı zamanları da gördüm.

boy 2.18 mis... kilosu 200 e yakin. eh bi garip adam vesselam. ya arkadaslar ceke ceke boy uzamaz mi ben komplekse girdim valla buna bakinca haaa :)

bomberman dedi:
boy 2.18 mis... kilosu 200 e yakin. eh bi garip adam vesselam. ya arkadaslar ceke ceke boy uzamaz mi ben komplekse girdim valla buna bakinca haaa :)

basketci olsaydı arkadas , parayı kırardı..
baya hantaldır herhalde..

Pump Forever dedi:
bomberman dedi:

basketci olsaydı arkadas , parayı kırardı..
baya hantaldır herhalde..

pump... niye ya zaten nba deki basketcilerin cogunun boyu 2.10 un üzerinde degil mi? bundan süper bodyguard olur bence. ayrica ilac almistir sanirim. telgraf diregi kadar boyu var heralde dogal yolla bu kadar kas yapamaz.

o filmde herkez ayıydı ama bu dinazor gibi ya ben ilk gördüğümde yeşil yol filmindeki gibi abartılı falan zannetmiştim ama gerçekmiş

4. Resimdeki zenci de Bob Sapp sanırım. Bilen bilir Bob Sapp'i. K-1 dövüşcüsü, izlemesi en zevkli adamlardan biri ama tekniği çok düşük.

bilmezmıyız... cok salak bı adam... bn sınırlenıyorum onu ızlerken...bıde suratını sekılden sekıle sokuyo ya kameraya bakıpp... sekıl olsun dıye cıkarıyolar ıste...

Bob Sapp kum torbası ya. dayak yemede sınır tanımıyo adam. ben çıkarım dayağımı yerim diyo. zaten genellikle karşısındaki dövüşçülerin kondisyonu iyi değilse dövmekten yorulup düşüyolar , iyiysede bob sapp düşüyo zaten. bu adamlardan dövüşçü olmaz. neden derseniz , dediğiniz gibi 1.) Hantallık. 2.) Esnek olmamak. Yani bu kadar kaslı bir adam birisine vurmak için kolunu ne kadar açabilirki ? Baskette oynayamaz. Sahayı iki kere turlasa tamam zaten.

Back
Yukarı