Salonlarda görmek istemediğimiz davranışlar ve şahıslar

Ben ikinci aletin üzerine tshirt, havlu falan sererek önüne geçiyorum onun.

Bende genelde o yöntemi kullanıyorum ama bazıları havluyu alıp başka yere koyup çalışmaya devam ediyorlar .. Ya sabır ..

Bende genelde o yöntemi kullanıyorum ama bazıları havluyu alıp başka yere koyup çalışmaya devam ediyorlar .. Ya sabır ..
aynen. havluyu sarmak lazım en iyisi o. hatta bir keresinde adamla tartıştık adam aletin üzerinde dinleniyor dedim arada gireyim:

- sen de başka bir şey yapıver bak bir sürü alet var illa bu şart mı.
... sabaha mı bırakırsın.

Evet evet birde hareketi yaparken o şahıslar yanınıza yaklaşır ve "Bu havlu sizin mi,şuraya kaldırıyorum?" diyerek soru sorar.

Ama siz cevap verecek durumda değilsinizdir,çünkü ağzınızı açtığınız her saniye vücut terinizin tadına bakma anlamına gelmektedir...

aynen. havluyu sarmak lazım en iyisi o. hatta bir keresinde adamla tartıştık adam aletin üzerinde dinleniyor dedim arada gireyim:

bu lafı söyleten e şunu deseydin ; " bir sürü spor var , illa bu şart mı bu sporu yapman " deseydin ...

Zira süperseti bilmeyen , "ne fark eder başka alette çalış" diyen vg ci istemiyorum salonlarda...

• Like
Reactions: Azi

Ya da havlunun üzerine yazılacak bir yazı bu olayı çözebilir.

-Mode;süper set , don*t touch pls

Havlunuza bakarak bu yazıyı okuyan birisi kolay gelsin diyerek ortamdan uzaklaşabilir...

Evet evet birde hareketi yaparken o şahıslar yanınıza yaklaşır ve "Bu havlu sizin mi,şuraya kaldırıyorum?" diyerek soru sorar.

Ama siz cevap verecek durumda değilsinizdir,çünkü ağzınızı açtığınız her saniye vücut terinizin tadına bakma anlamına gelmektedir...

vücut terinin tadına bakmak neyse ama o insanlara setin en can alıcı noktasında cevap vermek daha zor ...

• Like
Reactions: Azi
Ya da havlunun üzerine yazılacak bir yazı bu olayı çözebilir.

-Mode;süper set , don*t touch pls

Havlunuza bakarak bu yazıyı okuyan birisi kolay gelsin diyerek ortamdan uzaklaşabilir...

süper seti bilmeyen yurdum insanı ; "demek bu alette setler süper yapılıyor" deyip makinede çalışma isteği de duyabilir :D

süper seti bilmeyen yurdum insanı ; "demek bu alette setler süper yapılıyor" deyip makinede çalışma isteği de duyabilir :D

:D:D Burası Türkiye,herşey olabilir.Aklıma bir anı geldi.

Setlerimi bitirmiş,diğer bölgeye geçmek için 10 dakika dinleniyordum.O sırada 15-16 yaşlarında bir çocuk elinde program listesini bana uzatarak sordu."Abi bu hareket neydi?"Kağıda baktım hareket Trapez yazıyordu.Bende kalktım ayağa zaten yorgunum bar almaya gidecek halim yoktu.Çocuğa dedim elimde bar olduğunu düşün,barı böyle kavrayacaksın,böyle kaldırcaksın,böyle indireceksin.Çocuk tmm saol dedi.Ve gitti aynanın karşısına bar kullanmadan yapmaya başladı.Herhalde dedim öğrenmeye,adapte olmaya çalışıyor.Neyse aradan 2-3 dk geçti bende kası ısındırmak için ufaktan başladım çalışmaya,aynaya baktığımda bir çocuğun elinde dambıl,bar olmadan çalıştığını gördüm ama nasıl çalışma çocuk hareketi hissediyor ya.Bizim elemandı bu.Sordum neden boşta yapıyorsun,bar alsana eline ağır mı geliyor?Çocuğun verdiği cevap"abi sen bana böyle göstermiştin"oldu :):)

scott z-bar curl yapıyorum eskiden. tabi o zamanlar yavaş yapmak kasa yedirmek bilmiyoruz hayvan gibi ağırlıkları takmışız. önde de çok saf ve yeni başlayan bir arkadaş. dedim bak 8 tane yapacam 5 veya 6 da sıkışınca destek ver. tamam dedi geçti öne.
ben zorlana zorlana yapıyırum 4 e geldim 5 anca çıktı baktım elemanda hareket yok yardımcı olacak. dedim destek versene.

bu başladı bağırmaya:
- hadi olm! yaparsın olm!

.....

böyle adamlar da var.

bir başka örneği hoca adama ısın diyor adam gidip kaloriferin orada bekliyor.
gözümle gördüm.

neyse

bence site sponsoru

süpersetteyim lütfen boş bırakın

şeklinde bir havlu üretebilir iyi satarlar :)

güya spor yapmaya gelipte arkadaşlarıyla geyik yapanlar bizim salonun derdi....
2. öğretimde okuduğum için spor salonuna sabah gitmek zorundayım.sabahları da salon ne yazikki kadınlar günü gibi oluyor.ben bayanların spor yapmasına karşı biri değilim.ama görmeniz lazım.güya kilo vermeye geliyorlar spor yaparken yeriz diye börek çörek getiriyorlar.10 dk bisiklet kullanıp 30 dk muhabbet ediyorlar.bağara çağıra konuşuyorlar.sonra da kilo veremiyoruz diyorlar...

en uyuz olduğum tipler spora yeni başlayan heyecanlı tipler sürekli sağa sola karışırlar bilgiçlik taslarlar ki bunların çoğu birkaç ay sonra ortalıktan kayboluyorlar ama farketmiyor çünkü yerine yenileri geliyor. bir çoğunun toplam yaşından daha uzun süre spor yaşamım var neredeyse ama bana bile işi öğretmeye çalışıyorlar. bir de salon abileri oluyor 40'ına gelmiş göbekli veya sıska onlar daha beter oluyor. yahu bak işine işte yap sporunu kendilerinden çok başkalarıyla ilgileniyorlar. ben evde çalışıyorum bir süredir gerekli çoğu şeyi aldım birkaç bin tl daha harcayıp 1 sene içerisinde evimin bir odasını tamamen profesyonel salona dönüştüreceğim. zaten ileride kendi salonumu açma projem de var forumda başlığını açmıştım inşallah türkiye'nin en hardcore body building salonunu ben açacağım.

en başta görmek istemediklerim hoca olup hocalık vasfı tasımayanlar.

aslında salonda görmek istemedigimiz davranısların sebepleri yine bazı hocalar. vucut geliştirme salonlarında diğer sporlara bakarsak daha az disiplin var. salonlarda genel olarak baktıgımızda coğu hobi olarak yapıyor bu da maymun iştahlıların vucut geliştirme sporuna merak salmasını saglıyor. kısacası durum böyleyken olan yine işini daha ciddiye alan insanlara oluyor. hobi olarakta yapsan sporu ciddiye alacaksın kuralların dışına cıkarsan rahatsızlık verirsen git başka yere denmesi gerek. ama gittigim cogu salonda calısmak yerine muhabbet etmeye aynada kendini seyretmeye gelen insanlar vardı. madem ciddiye almıyorsun burda niye yer işgal ediyorsun? tabi bazı hocalar buna degil paraya bakıyor.

boks yaparken beraber çalıstıgımız arkadaşların ciddiyetine bakıyorum birde vucut geliştirme salonundakilere arada bu kadar uçurum olmasının sebebinin sadece salona gelen insanlardan kaynaklandıgını düşünmüyorum. birinde direkt kapı gösteriliyor digerinde öyle degil.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:24 ----------

2. öğretimde okuduğum için spor salonuna sabah gitmek zorundayım.sabahları da salon ne yazikki kadınlar günü gibi oluyor.ben bayanların spor yapmasına karşı biri değilim.ama görmeniz lazım.güya kilo vermeye geliyorlar spor yaparken yeriz diye börek çörek getiriyorlar.10 dk bisiklet kullanıp 30 dk muhabbet ediyorlar.bağara çağıra konuşuyorlar.sonra da kilo veremiyoruz diyorlar...

allah yardımcın olsun senin adına cok üzüldüm.

en başta görmek istemediklerim hoca olup hocalık vasfı tasımayanlar.

aslında salonda görmek istemedigimiz davranısların sebepleri yine bazı hocalar. vucut geliştirme salonlarında diğer sporlara bakarsak daha az disiplin var. salonlarda genel olarak baktıgımızda coğu hobi olarak yapıyor bu da maymun iştahlıların vucut geliştirme sporuna merak salmasını saglıyor. kısacası durum böyleyken olan yine işini daha ciddiye alan insanlara oluyor. hobi olarakta yapsan sporu ciddiye alacaksın kuralların dışına cıkarsan rahatsızlık verirsen git başka yere denmesi gerek. ama gittigim cogu salonda calısmak yerine muhabbet etmeye aynada kendini seyretmeye gelen insanlar vardı. madem ciddiye almıyorsun burda niye yer işgal ediyorsun? tabi bazı hocalar buna degil paraya bakıyor.

boks yaparken beraber çalıstıgımız arkadaşların ciddiyetine bakıyorum birde vucut geliştirme salonundakilere arada bu kadar uçurum olmasının sebebinin sadece salona gelen insanlardan kaynaklandıgını düşünmüyorum. birinde direkt kapı gösteriliyor digerinde öyle degil.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:24 ----------

allah yardımcın olsun senin adına cok üzüldüm.

Çünkü boks yapan adam spor yaptığının farkında..Ve o adam engeller çıkmadıkça veya temelli bırakmadıkça devam eder o spora bir şekilde...VG için gelense insanlarımızın çoğunda olduğu gibi spora değil,2 ayda pazum gelişsin,baksınlar diye geliyor. 2 set yapıp geri kalan zamanıda dediğin gibi ayna karşısında ya da muhabbette geçiriyor. Salonun sahibi ve/veya hocası zaten bu tip adamları sever,eğer amacı sadece maddi ise.Bilir çünkü 2 gün gelip ortadan kaybolacağını adamın. Bedave para var mı ötesi? kim kime veriyor bedavadan 50 60 lira sana?

Bide soyunma odalarındaki tipler vardır.Olmayan six packlerini göstermek için sürekli midelerini sıkarlar sanki normalde öyle görünüyomuş gibi göstermek için.:)

En uyuz olduklarım salonda ki kilo vermek isteyen arkadaşlara km ile kardiyo veren hocalar. Niye mi bu şişman uyuşuk arkadaş alıyo 3-4 km/h hıza 7-8 kilometre yavaş yavaş yürüyo. Salonda koşu bandı sınırlı sayıda sıra beklemek zorunda kalıyoruz ve terimiz kuruyo halimiz kalmıyor.

gecen gun salonda yasadıgım dıyalog

d.b= danny boy
b.a = bılmıs abı

b.a: napıosun sen brak brak
d.b:napıorum abı kı
b.a:yau o kadra agır kaldırılırmı bak fıtık olursun cocugun da olmaz bak
d.b: abı bak olay aslıı
b.a:ya bana mı anlatcan kac yasında adamım yapma ıste dıyorum
d.b:abı bak bu antrenman aslında
b.a:ya bak ıtıraz etme ıste yapma sunu
d.b: bak abıcım 5dk sacma span muhabbetını cekıyorum anlayıs gosterıyorum ama farkındaysna bır egzersızı bıtırmye calısyorum ya adam gıbı arkdakı sephay otur ızle yada sıktr gıt burdan ınsnaın asabını bozma
b.a:.........

egzersızde deatlıfth ve kıloda 160kg + 29kg bar = 180kg

Back
Yukarı