Salonlarda görmek istemediğimiz davranışlar ve şahıslar

kendinde bir hata arıyor musun bununla ilgili,yada hedefin bu muydu

Hedefim bu değildi ama ağır kilo kaldırmak da güzel birşey... Beslenmemle ve başlagıçtaki kilomun çok düşük olması ile ilgili bu durum.

Konuyla ilgili eklemek istediklerim;

-süt ile protein tozu içen hocalar
-et tozu gibi hergün farklı farklı fikirler üreten kişiler
-set arası geyiğini fazla uzatanlar...

Geçen hafta Güneş Sigorta (tam adı neyse artık) kadın voleybol takımı antrenmana bizim salona gelmiş. Ağırlık kısmının bir halini görseniz savaş çıkmış gibi bütün dumbellar bir yerde posular bambaşka bir yerde alınan hiçbir dumbell hiçbir bar tekrar yerine konulmamış sanki engelli yarışı gibi atlaya zıplaya bir yerden bir yere gidiyorsun. Salonun sahibi gibi kafalarına ne esseler yapıyor bağıra çağıra muhabbetler falan şimdi yarın gene aynı saatte gitçem gene ordalarsa bütün haftalık sinirimi üzerlerine boşaltacağım.

Geçen hafta Güneş Sigorta (tam adı neyse artık) kadın voleybol takımı antrenmana bizim salona gelmiş. Ağırlık kısmının bir halini görseniz savaş çıkmış gibi bütün dumbellar bir yerde posular bambaşka bir yerde alınan hiçbir dumbell hiçbir bar tekrar yerine konulmamış sanki engelli yarışı gibi atlaya zıplaya bir yerden bir yere gidiyorsun. Salonun sahibi gibi kafalarına ne esseler yapıyor bağıra çağıra muhabbetler falan şimdi yarın gene aynı saatte gitçem gene ordalarsa bütün haftalık sinirimi üzerlerine boşaltacağım.

Büyük ihtimal alışkanlıkdan öyle davranmışlardır. Pek sanmıyorum kendi ağırlıklarını kendilerinin topladıklarını :)

90 60 90 olupta fitness a gelen hatunlar, :D
çalıştığı hafif ağırlık olsa bile böğüren akıllılar,
hareketi yapıyorken yanlış yaptığımı söyleyenler,
hareket yapıyorken kaslarım şişince gören 1-2 vg ye yeni başlayan elemanların kaç ayda yaptın abi? demesi,
sürekli aynı müziği çalan antrenör,
bizim salon 2 kısımlı;1 taraf fitness(genellikle bayanlar orda),1 tarafta ağırlık bölümü,konuda taş gibi hatunların dar tayt giyip altına(afedersiniz)tanga giymeleri :D ve en önemlisi ağırlık tarafından sürekli kıvırtarak geçmeleri,e tabi bizde genellikle o sırada hareket yaptığımız için ister istemez göz kayıyor :D 1 defasında aynı durumda damar damar üstüne geldi :D

bu salonda bir çok insan gerçek kimliğini belli ediyor.Karşısındaki insanı çekemeyen hoşgörülü olmayıp illa en iyi olmayı isteyen insanlardan nefret ediyorum.Her seferinde bu kaç kilo, bakıyım şu kanatlara bende eskiden böyleydi veya bende eskiden bu kadar kaldırıyodum ama bıraktık böyle oldu diyen ve hareket esnasında seni takip eden insanlar çok sinir bozucu oluyor.Bir diğer sinir olduğum şey ise bir hareketi yapıp orta oturmaları yahu kardeşim bi kalk dolaş bizde bi set girelim ayıptır insanda hiç mi düşünce yok ki anlamıyosun bi hareket için 15 dk bekliyoruz.Bizim salonda bi tip var zayıf bişey aslında alt yapısı iyi ama tam bir gerizekalı.Salona öyle bir geliyor lakayıt lakayıt konuşmalar sanki 40 yıllık kankıyız.İnsanların yanında diğer insanlara aynı şekilde 40 yıllık kanki gibi konuşup,benim çok tanıdığım var vs. havaları veriyor.İnsanın vücudunu elleyip duruyo ora nası bura nası diye. yahu bigün kafayı yiyecem azını burnunu kıracam orda.Gecen bi git adam gibi dur iş yapıyoz şurda diyorum.İş mi baksana iş yapıyomuş falan filan konuşuyo.Kafayı yicektim zor tuttum kendimi.emniyet müd. spor salonunda çalışıyom olay falan çıkarsam bidaha giremem büyük ihtimal.Ama suç bende gayet yumuşak davranıyorum terslıyceksin aslında ama insalık işte yapamıyom.off çok uzun yazmışım neyse rahatladım ama :)))

Salona girdiğimde 10 kişi falan oluyor.Soyunma odasına giriyorum, çıkıyorum ve kimse yok :)

Tek başımayım, kimse yokki bana baksın kimse yokki laflarını duyayım kimse yokki beni engellesin. Tek kişi çalışıyorum. Konsantre olduğumda ne ses duyuyorum nede gözüm ağırlıklardan başka bişey görüyor. Eğer ben oraya ağırlık yapmaya gidiyorsam kimse beni ilgilendirmez :)

Tavsiye ederim

çoğunuza göre salondan yana şanslıyım nazar değmesin gerçi salonun yeni olması ayaküstü biryerde olmaması küçük olması pek tikkilere hitap eden biryer değil şikayetçi oldugunuz bayanlar keşke bizim salonda da olsa yalnız şu var sonradan ögrendim adam iranlı bir bench presse yatıyor bir ip atlıyor bir omuz press hepsi tek set bilmiyorum süper setmi yapıyordu havlusu yok kan ter içinde bench presden kalktı minder su içinde smith machine ter içinde insan havluyla terini siler yada kalkınca minderi siler gittim hocaya söyledim sonra konuşuruz dedi birde ben kilo vermek amaçlı gidiyorum az ağırlık çok tekrar yapıyorum iskeletor liselinin tekin bana baktı baktı dediki abi o ne dedi biraz ağır çalış dedi ben çok tekrar yapıyorum dedim 4*15 ona neyse benim çalıştıgım ağırlıktan yerlerin oldugu gibi z bar barbel dolu olması yürüyecek yer kalmaması tüm dumbellerın gelişi güzel yerlere konulması bir düzen yok set arası sana sormadan zart diye araya girip birde ağırlıgı değiştiren ki ben set aralarını 30-40 saniye kadar tutuyorum uzun degil birde salondan çıkıp sigara yakanlara uyuz olanlara duyurulur bende çıkınca içiyorum ne yapayım ben ronnie c. mr olimpia olmaya gitmiyorum zayıflamaya biraz fitleşmeye gidiyorum madem sigarayı bırakamıyorum sporumu bırakayım zaten çok fazla nefes eforu gerektirmediği için body sigara içmesem kick box karate vs denerdim fit vücuda ulaşmanın başka yollarıda var her nekadar body building bu işin temeli tabi

bende süreekli benden bişeyler öğrenmeye çalışanlara gıcık oluyorum bırakında çalışayım hoca denen bir şey var. bu sporun herkeze yakışmadığını bilmeyenlere bide unutmadan kokarcalar bazıları varki kokarcalara hakaret oluyo yani o hayvanın doğasında var adı üstünde kokarca bunu neyle açıklayacaksınki abi :S

- Salonda sanki kendisi 20 senedir bu işi yaparcasına '' bak bu hareket boyle yapılır '' diyenlere .
- Tekrar yaparken , nefesini verişinde etrafa yağmur yagdıranlara .
- Dumbleların dizildigi bölgeye geçip 2 şer kiloluk dumblelarla yana açış yapıp insanları engelleyenlere .
- 1.5 metrelik sopayı 3 tane bench press sehpahasının tam ortancasına oturup cevirenlere .
- Bayanlar hamstring çalışırken sanki ilk defa afedersiniz göt görüyor gibi bakanlara .
- Terini ellerine silip barı / dumbleları tutanlara
- Antremana gelirken traş olmayıpta ne bir parfum ne deodorant sıkmayıp ta atlet tarzı giysilerle antreman yapanlara .
- Daha ilk haftasından kür yapma planlarına girenlere .
- Herhangi bir hareketi yaparken yanına gelip '' bende protein tozu kullansam senin gibi olurum , kür yapmış bu , az daha zorlarsan bi yerlerini yırtıcan '' gibi salak saçma cumleler sarfedenlere .
- Antreman esnasında kendi vucudunu mıncıklayanlara ( en kötüsü bu ) .
- İlk ayındayken 100 kiloluk benche 4 kişiyle girip ( biri arkada upright rowing diger ikisi yanlarda deadlift çalışırcasına ) barı tek tekrarda kaldırıpta , kalkınca cok mukemmel bir başarı gösterircesine ıkınan , bagıran , coşan hayvanlara .
- Her hareketi cheating yaparak hacı yatmaz gibi kaldıranlara .
- Yaşımdan dolayı bana durmadan ogut verenlere ( kotu birşey degil ama antreman yapmaya fırsatım kalmıyor ).
- Ve son olarak çalıştıgı kiloları , dumble / barları yere sanki kırmak istercesine atanlara

UYUZ O-L-U-Y-O-R-U-M .

Elinde telefonla gezen ve üstüne kendini bu sporun Arnold u olarak görenelerden nefret ediyorum desem yeridir

topiği okudum da, bazen yaptığım "acaba şöyle bir aylığına bile olsa bir salona gidip ortamı yaşasam mı, rahat bir bench press yapsam mı" düşüncemin içine etti :D

Makinenin altına girip 24932842835 kilo squatı bağarsakları biyerlerinden fırlayacakmışçasına böğürerek basan, latin popolu giant'lar.

Aynı şekilde Men Tits'e sahip olan giantlar..

Salona girdiğim zaman başkalarının ne yaptıklarına nasıl davrandıklarına bakıp uyuz olacak kadar sporun dışında tutamıyorum kendimi kimin ne yaptığı nasıl yaptığı ne zaman yaptığıyla ilgilenmiyorum hangi haraketi yapıyorsam onu yapabildiğim kadar nizami yapmaya çalışıyorum sporu kendim için yapıyorum ve kendim için yaptığım birşeyi tam anlamıyla dört dörtlük yapmak isterim ve buna göre konsantre olurum başka kimseyi gözüm görmez salondaki kimse için sporumdan en ufak bir ödün vermem konsantremi bozmam.

Makinenin altına girip 24932842835 kilo squatı bağarsakları biyerlerinden fırlayacakmışçasına böğürerek basan, latin popolu giant'lar.

Aynı şekilde Men Tits'e sahip olan giantlar..

Bunların davranış olduğunu düşünmüyorum, kim kaç kg ile istiyorsa çalışır ağırlıkları fazla alıkoymayacak şekilde. Sen fitnesstan yanasın ağır, iri vücut sevmiyosun diye o kişilere bu türlü hitap etmen doğru değil.

-antremanım bittikten sonra keyifle whey proteinimi içerken gelen göbekli amcaların o içtiklerin zararlı demesi.
-Piramit uyguladığım şu aralar son setimin son 2 tekrarında yorgunluktan ve ağırlıktan dolayı nizamiyetin biraz bozulduğu anlarda sanki bunu yapmamı bekliyormuş gibi aniden ortaya çıkan ve hareketi nizami yapmazsam gelişemiyeceğimi söyleyen adamlardan :D
-Fitness yapanların tam setimin ortasında gelip bu kadar ağır çalışma kendine zarar verirsin demesi.
-Ben senin kadar çalışsam senin 2 katın olmuştum diyenlere.
-Salona ilk gelişinde yada 1 ay sonra çok kaslı olduğunu sanıp apaçi atleti giyenlere :D
ve daha nice saçma hareketlere tav oluyorum

Back
Yukarı