salondan gelen komik sesler :)

ya şimdi bizim salonda her sporcunun çıkardığı başka başka sesler var kilo basarken yada salonda gezerken, sizin duyduklarınız hangileri?
mesela
bi rıza abimiz var, kilo basarken çıkardığı sesler
-vay kara koçlarım
-vah vah vah
-oha çüş
-taşşşş taşşşş

bizim gençler mesela
-adnıaaaaaaaaaaaan (hocamızın adını rocky'nin adrian diye bağırdıgı misal bağırıyoruz epey kaynak oluyo ) :D

daha aklıma geldikçe yazarım, varmı böyle değişik cümleler kurarak kilo basan.. ha coleman da layytt veyytttt diye bağırıyodu unutmadan :D

Pump Forever'in inanilmaz ağırlıklar basarken "gırrrr!" diye ses çıkartarak çevresindekileri korkutması.
ve gene inanilmaz ağırlıklarla rowing makinasini ve mekanik dips makinasini inim inim inletmesi, aletlerden balayı döşeği gibi gacır gucur sesler çıkması benim için unutulmaz gym anıları arasında.
Düşününce daha bitmedi, Pump Forever'in karşısındakini gayrete getirmek için dediği, efsanevi " Ne kari adamsın be" cümlesi.

Salonda yıllar önce gördüğüm sakallı bir adamın " Haydi Allah bismillah!" diyerek upright row yapması.

Ünlü musikici ve gönül adamı Ahmet Özhan'ın setleri arasında aşka gelip türküler söylemesi.

:D :D :D
bizim slaondada ağır kilolarda "tıss"'lamak moda oldu, herkes basarken tıssssssss diye tısslıyo :D

birde basarken "bas basamazsan adnan abi sana basacak" cümleleri revaçta

bi de bizim sesimiz güzel değil ahmet özhan gibi ama bizde halay çekiyoruz bazen set aralarında acayip kaynak oluyo :D

Geçenlerde basketçi bir çocuktan incline press'te yardım istedim. Ben basarken eleman şu ana kadar duyduğum en orjinal gazlama cümlesini söyledi:
- Eline sağlık.
Her tekrarda, "Eeeline sağlık, eeeline sağlık" dedi durdu çocuk. Kaslarımı şaşırttı sağolsun:)

Kamil adlı body tutkunu arkadaşım son set bench altı tekrar girecek.ağırlıkları çaktırmadan fazla taktım çok zorlandı.Son tekrarda bench yukarda indirecek ''BIANA HAYYYYYVAN DEEH'' diye inledi indirdi ve ağırlığın altında kaldı.Salon yıkıldı gülmekten.Ben yüke girerken tısslayanlardanım.

Bır ara partnerım olan bır kardesım cok saglam bır trıceps antrenmanından sonra eskı bızımkıler dızısınden esınlenerek

gelıstık afedersın demıstı, kopmustuk.

Ben seslerı sadece bacak calısırken cıkarıyorum, onun dısında bastıgım kılolar ses efektıne gerek bırakmıyor :p

flexor dedi:
Geçen yıl bir öğrencim vardı oda bençte basarken hap hap diye bagırıyordu adı hapçı kaldı :D

yoksa o ögrencin yimuçin miydi flexor....

valla ben agir setlere girmeden once yep yep acaaaa derim.seti yaparken baktim kaldiriyorum her kaldirista hop hop diyorum.iyi oluyor.acaaaaa yi da bi kere zorlanirken agzimdan cikmisti oyle kaldi motive ediyor ama beni.tr de iken salondakilerde gaza getirmek icin bas aygir diyorlardi. :)

ben genlede squat'ta ohaaa diye bağırıyorum hatta bi akşam öyle bi bağırmışım ki görevli amcanın dediğine göre üst kattaki komşular şikayete gelmiş. :lol: hocamda squat ta beni zevke getirmek için oh ye çekiyo :lol:

Karasan dedi:
Pump Forever'in inanilmaz ağırlıklar basarken "gırrrr!" diye ses çıkartarak çevresindekileri korkutması.
ve gene inanilmaz ağırlıklarla rowing makinasini ve mekanik dips makinasini inim inim inletmesi, aletlerden balayı döşeği gibi gacır gucur sesler çıkması benim için unutulmaz gym anıları arasında.
Düşününce daha bitmedi, Pump Forever'in karşısındakini gayrete getirmek için dediği, efsanevi " Ne kari adamsın be" cümlesi.

Salonda yıllar önce gördüğüm sakallı bir adamın " Haydi Allah bismillah!" diyerek upright row yapması.

Ünlü musikici ve gönül adamı Ahmet Özhan'ın setleri arasında aşka gelip türküler söylemesi.

merhaba karasan,
pump tatildeyken alayim elime klavyeyi dedim..gercekten cok iyi yakalmissin o "gıırrr gırrr" lari... birlikte 2 ay calistigimizdan biliyorum.. bi de kaptan magara adamı gibi sesler çıkarır:) "hııııyykkkk ooooaaaaahhh gıırrr gııırrrrrrrr" ama dediğin gibi kendi cikardigi seslerin disinda zavalli makineler oyle sesler cikariyolardı ki salondakilerin aralarindaki fisildasma sesleri bizim icin en komigi oluyordu..

valla arkadaslar ozellıkle bencte daha guzel cıkıyor bu sesler ya alllah ondan sonra hayttttttttttttttt yeahhhhhh dıyerek gerısı gelıyor :) :lol:

Bu konunun üstadı Flex Wheeler, adamın videosunu izledim, hangi hareketin hangi tekrarı olursa olsun adam mutlaka bir ses çıkarıyor, aynı salonda bulunsam kesin uyarırdım adam abartıyor.

eahhhhhhhhhhhhhhhh

ha beygir haahhh:D:D

ben çok gülmüştüm bunları duyduğumda

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaseeeeeeeeeeeeeeeee
aseeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaseeeeeeeeee....öyle öyle gidiyor :badgrin: :badgrin: :badgrin:

eski salonda bi çocuk "ayt aaaa" diyerek çalışıyordu 6.7. tekrarlarda zorlanınca hızlıca "ayt ayt ayt " diyordu o çalışırken biz gülmekten seti tamamlayamazdık...

Bizim bi hocamız vardı isim vermiyim çam yarması gibi bi herif çalışırken inceden "ohh","ayy" die genç kız misali sesler çıkartırdı ve bizim ant. gülmekten yarım kalırdı ama gırgırına bilerek yapiodu tabi yoksa hocada bi kırıklık yok yani :D

Bizim salondada hoca calısırken yanındaki arkadasi ''haydi hoca sen bi hayvansın bass bass''diyordu o oyle diyince hocada hırslanıp hızlı hızlı basıyordu kiloları tabi bizde seti tamamlayamadan gulmekten kırılıyorduk :lol:

Back
Yukarı