arkadaşım kimse olsa nolucak bunlar utanılıcak şeyler değil geçen bench presste bende senın gibi kaldım biraz durdum tekrar kaldırmaya çalıştım baktım kalkmıyo mideme alıp kucakla koydum hemde salonun en yoğun olduğu saatlerde.üst göğüste son sette ağırlığı basamayıp kancaya kadar kaldıramadım allahtan kimse yoktu salonun 2.katında bende kucakladım taktım![]()
banada 1-2 kere oldu artık çözümü buldum smith machine baktım kaldıramıyacağım gibi kitliyorum hemenarkadaşım kimse olsa nolucak bunlar utanılıcak şeyler değil geçen bench presste bende senın gibi kaldım biraz durdum tekrar kaldırmaya çalıştım baktım kalkmıyo mideme alıp kucakla koydum hemde salonun en yoğun olduğu saatlerde.
Bilmişlik taslayan, garip laflar uyduran, protein tozu ile amino asitin arasındaki tek farkın protein tozunun sütle içilmesi gerektiğini ama onunda isal yaptığını, amino asitde böyle bir şeyin olmadığını söyleyen hocaları söylemeye kalksam bi sayfa yazı çıkar. Bunun için faklı bir anımı paylaşıyım ;
Spor salonundayım ilk düzenli bacak antrenmanlarıma başlıyorum. Salon body building ağırlıklı olduğu için o kısıma fazla bayan geçmiyordu. Ama kızın biri yüzüne bi ton makyaj yapmış koca koca küpelerle gelmiş(spor yapmaya gelmediği gün gibi belli tabi ki) birde göğüs dekolteli bi tişört giymiş üstüne, ters mekik yapıyor. Görüntünün ne denli parazit yaptığını tahmin edebilirsiniz.Haliyle bir iki gözüm kaçıyor. Aldım dumbelleri salonun en dibine gittim. Yoksa ne motivasyon kalıyordu nede, konsantrason
Kalan motivyasyonumla antrenmanı bitirmeye çalıştım.
Aslında bu işine yarayabilirdi artan testo seniyesi antremanda sana fayda sağlayabilir.Bilmişlik taslayan, garip laflar uyduran, protein tozu ile amino asitin arasındaki tek farkın protein tozunun sütle içilmesi gerektiğini ama onunda isal yaptığını, amino asitde böyle bir şeyin olmadığını söyleyen hocaları söylemeye kalksam bi sayfa yazı çıkar. Bunun için faklı bir anımı paylaşıyım ;
Spor salonundayım ilk düzenli bacak antrenmanlarıma başlıyorum. Salon body building ağırlıklı olduğu için o kısıma fazla bayan geçmiyordu. Ama kızın biri yüzüne bi ton makyaj yapmış koca koca küpelerle gelmiş(spor yapmaya gelmediği gün gibi belli tabi ki) birde göğüs dekolteli bi tişört giymiş üstüne, ters mekik yapıyor. Görüntünün ne denli parazit yaptığını tahmin edebilirsiniz.Haliyle bir iki gözüm kaçıyor. Aldım dumbelleri salonun en dibine gittim. Yoksa ne motivasyon kalıyordu nede, konsantrason
Kalan motivyasyonumla antrenmanı bitirmeye çalıştım.
çok iyiydi smltncr iyi güldümAslında bu işine yarayabilirdi artan testo seniyesi antremanda sana fayda sağlayabilir.![]()
"you're not here to stare at some chicks' as .. can you handle it! " sözünü hatırlayın animalpak'ten bu durumlarda![]()
ben öyle yapıyorum..yapmazsam kendimi demotive ve amaçsız bir fitnessçı yada tikky hissederim allah korusun
(aynı anlamı veremese de türkçesi : kızların bitaraflarına bakmak için burda değilsin..bununla başa çıkabilir misin)
"you're not here to stare at some chicks' as .. can you handle it! " sözünü hatırlayın animalpak'ten bu durumlarda![]()
ben öyle yapıyorum..yapmazsam kendimi demotive ve amaçsız bir fitnessçı yada tikky hissederim allah korusun
(aynı anlamı veremese de türkçesi : kızların bitaraflarına bakmak için burda değilsin..bununla başa çıkabilir misin)
benim eski salonda bay-bayan birleşikti hiç sorun duymuyordumda şu anki salon bayan saati ayrı bay saati ayrı en güzeli böyle gibi geldi sizin yazıları okuyunca.Aynen katılıyorum. Konuyu aslında tam anlatmadım olayın aslı şöyle oldu. Bacak çalıştığım için fitness kısmında da bir kaç hareket yapıyordum kız biraz baktı baktı bana. Bende setleri hesaplamak için duvardaki saate bakıyordum ikide bir, heralde ona bakıyorum sandı. Ben ağırlık basmak için bb ağırlıklı kısma geçtim kızda peşimden geldi. 1.5 set girdi, ben diğer tarafa gidince oda gitti. Spora yüklenen anlamlar bu sporu spor yapıyor zaten. Öyle kordonda gezer gibi salona gelenleri pek sevmem. Bana göre pozculuktan başka bir şey değil.
Bu sözü tişört veya eldivene diktiricem. Baskılı tişört antrenmanda iyi olmadığını düşünüyorum, bunun için diktirmek en iyisidir thums: