Saç Dökülmesinin Başlıca Nedenleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben vichy i kullandım ama o kadar parayı çöpe gömdüm ben de hiçbir etki yaratmadı tabi cüzdanım da yarattığı boşluk etkisi başka...

bu arada bioxcin i tavsiye den arkadaş kür ünü mü öneriyor yoksa şampuanı mı? yoksa 2 si bir arada mı? saygılarla...

Arkadaşlar sizlere bir sorum daha olacak;Geçen senede yazmıştım,artık yeni imajım,0 saç :) Dökülme sorunum olduğu için saçlarımı kazıtmaya başlamış ve bu imajıma alışmıştım:pHalâ da saçlarıma ayda 1- 2 kere jilet vururum;) Eğer benim gibi takılan arkadaşlar varsa soruma daha iyi cevap vereceklerine inanıyorum;
Son 1 haftadır saçlarımda kepek şeklinde ufak ufak şeyler oluşmaya başladı,ama kepek değil,çünkü kepek sorunum yok.Acaba diyorum;kafamı yıkarken suyun sıcaklığınımı ayarlayamıyorum,bundan mı kaynaklanıyor.Yoksa yoksa,1 senedir kullandığım Bioxcin in olumlu etkilerimi bunlar,olumlu etkilerinin başlangıcı mı:rolleyes::)

Ya arkadaşlar konu biraz hortlayacak ama :D 1 yılı aşkın doktora gidiyorum ; Propecia , Anaphase şampuan ve Vichy Animelx ilaçları verdi. Bende olumlu bir etki yaptı ; ancak en son gittiğimde saç derime Steroid iğnesi vurmak istedi , ben vurdurmadım. Steroidin yan etkilerini bu forumda okumuştum , acaba doktor gözetiminde -ki kendisi tavsiye etti- saç için Steroid iğnesi vurdurmalıyım ? Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim...

neden basit seker ve karbonhidrati az tuketen toplumlarda kellik olmuyor sac dokulmesinin en buyuk sebebi insulin direnci ve metobolik sendromdur neden se doktorlar bundan bahsetmek istemezler

Ya arkadaşlar konu biraz hortlayacak ama :D 1 yılı aşkın doktora gidiyorum ; Propecia , Anaphase şampuan ve Vichy Animelx ilaçları verdi. Bende olumlu bir etki yaptı ; ancak en son gittiğimde saç derime Steroid iğnesi vurmak istedi , ben vurdurmadım. Steroidin yan etkilerini bu forumda okumuştum , acaba doktor gözetiminde -ki kendisi tavsiye etti- saç için Steroid iğnesi vurdurmalıyım ? Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim...

o steroit deil mezoterapi sen yanlış anlamışsın. steroit iğnesi nedir ya decamı vuracakmış kafana yoksa winstrolmü:) insan sormazmı enjekte edilecek maddeyi steroitle ne alakası var..

o steroit deil mezoterapi sen yanlış anlamışsın. steroit iğnesi nedir ya decamı vuracakmış kafana yoksa winstrolmü:) insan sormazmı enjekte edilecek maddeyi steroitle ne alakası var..

Öncelikle cevabın için teşekkürler.

Doktor her zaman ki kontrolleri yaptı , bana daha önce hangi ilaçları verdiğini sordu , bende tek tek söyledim. Ardından sana iğne vurduk mu diye sordu. Bende hayır , ne iğnesi diye sordum. Cevabı : Steroid iğnesi.

Cevap böyle olunca bende direk vurdurmadım ve o anda da aklıma başka bir şey sormak gelmedi. Zaten bir daha ki gidişimde bu iğne hakkında epey bir bilgi alcam , ona göre kararırımı vercem.

Şimdi araştırcam da , zahmet olmazsa Mezoterapi hakkında biraz bilgi verebilir misin? Yada sen uygulattın mı veya uygulatan bir tanıdığın var mı?
Olumlu ve yan etkileri neler acaba?

Şimdiden teşekkürler ...:)

Back
Yukarı