Süt işleme tekniğinde yeni nesil üretim

akekilli

Üye
Bildigimiz uzere UHT ile uretilen sutlerde sutun dogal yapisinda bozulma olduguna dair arastirmalardan dolayi hepimizde bir cekince oldugunu dusunuyorum. Dogal taze olarak pisirilen koy sutune yasadigimiz sehirlerde ulasamayacagimiz icin spor yaparak buyumek isteyenler bir cozum arayisi icerisinde oldugunu saniyorum.
Gecen TV reklamlarinda gecen sutun dogalliginin bozulmadiginin iddia edilmesi biraz moralimi duzeltti ve bunu sizinle paylasmak istedim. Asagida detaylari bulabilirsiniz. Tecrubeli arkadaslarin yorumlarini rica ederim.

Lactenso İle Yeni Nesil Üretim Teknikleri.


Bugünlerdeyse sütün doğallığından hiçbirşey kaybettirmeden besleyici değerini koruyan bir teknolojiyi tüm dünyada ilk kez uygulamanın haklı gururunu yaşamaktayız. "LACTENSO" adı verilen bu teknoloji sayesinde ısıl işlem sonucu mikroorganizmalar yok olup sütün ömrü uzarken, sütün organik yapısı korunmaktadır. Sütün kimyasal yapısında bulunan protein, karbonhidrat ve yağların doğallığı ile sütün besleyici değeri korunur. Sütte en kolay denatüre olan laktulozun değerine bakılarak bu durum kanıtlanmaktadır.

http://www.aynes.com.tr/sut/haberler.aspx?idd=34
 
gözünü para hırsı bürümüş kapitalist firmalar senin benim sağlığımı düşünerek ucuza sağlıklı hiçbirşey yapmaz..vardır onunda bir hilesi hurdası...

gıda konusunda bu mafyalara güvenim yok
 
Back
Yukarı