ekduncan
Üye
tşkler WolfSoNSelam ekduncan,
Çoğu zaman hepsini kendim hazırlıyorum.Eskidende tavuk göğsü benim favorimdi o yüzden pek rahatsız olmuyorum.Mesela 800 gr tavuğu hafif ateşte suyla haşlıyorum 2 ye bölüp 2 gün yiyorum.Bulgurda aynı şekilde carte door kutusuna koyup üzerine kaynar su ekleyip kısırlık bulgur misali haşlıyorum.Sabahlarıda erkenden kalkıp 5yumurta beyazı+100gr lor+100gr yulaf bunları tüketiyorum.Sabah kahvaltısında omleti tercih edip bunuda mantar,biberle zenginleştirirsen inan seveceksin.100gr tavuk+100gr bulgurada 4'e bölüp gün içinde 1.5-2 şer saat arayla yiyorum.Ben bu düzenden çok memnunum yaparkende ciddi keyif alıyorum.![]()

bu aralar o dediklerini yapmayı gerçekten de çok istiyorum fakat onları yapmak için sabah 5.30 gibi uyanmam lazım sanırım



ilgine alakana tşkler
iyi forumlar
saygılar...thums: